Příspěvek Diskuzního fóra
Scarsdale napsal:
To, že nemá dobrou efektivitu z hlediska vytvoření šance sobě nebo jinému dát gól máš pravdu, že všichni na podzim sledujeme. Tak jsem to ale nemyslel. Chtěl jsem místo toho zdůraznit, že je překvapující, že ... z celé ligy je to právě on, kdo uspěl v nejvyšším počtu vzdušných soubojů, a to hned ve dvojnásobném počtu před druhým za ním. To je extrémní. I když to dopadá jak to dopadá, je tam vidět velká snaha týmu svojí aktivitou pomoci a to je to, co si z toho vyvozuju jako dobré a nadějné. Neházíme flintu do žita, bojujeme jak je u nás zvykem. Fyzicky z formy podle mě nemůže být, asi to bude chtít protrhnout smůlu, začít si znovu věřit, protože gólově chytrý on je. A taky jako tým nacvičit nahoře nějaké nové signály i prosté automatismy. Tahle statistika určitě hodně lidí překvapí a proto jsem to sem dal. Nebýt ve formě řekl bych, znamená všechno možné, ale jestli je celoligovým králem hlavičkových soubojů hráč Bohemians, který není ve formě, tak soudím, že to rozhodně není bez zajímavosti.
S tím co píšeš lze pouze souhlasit. Zajímavé na tom je právě to že s toho mnoho přínosného pro tým nebylo. Ale stejně je na tom Drchal. Hromady šancí, vrchol byla netrefená prázdná brána proti Slavii. V tom byl největší problém podzimu, neefektivita hry většiny borců kteří dostali od trenéra důvěru a spoustu prostoru a nic. Snad na jaře se vše v lepší obrátí a snaha se obrátí i v efektivitu v gólovém přínosu pro tým. Pak půjde Bohemka nahoru.