Příspěvek Diskuzního fóra
supermozek21 napsal:
Tvoje skatulkovani jestli nekdo byl v Dolicku nebo u TV je snad jeste mene logicke nez to, kdyz se tu resilo, ze lidi v kotli jsou "lepsi” nez ty na tribune…nevadi, ja v Dolicku byl, dokonce ... narozdil od spousty jinejch jsem tam zustal az do uplneho konce. A ne Simon nehral dobre. Ano, hodne beha, snazi se, ale to je na ligu malo. Tech chyb a protiutoku (soupere) co zalozil jiz v prvnim polocase bylo vic nez dost a druhej polocas to gradovalo tim, ze 4x po sobe behem asi 3minut balon zakopl do autu/souperi na nohu, chvilku na to byl stridan…
Dáváš mi do úst něco, co jsem neřekl. Nejedná se o škatulkování, ale pokud jsi někdy na stadionu a někdy u TV, tak přeci musíš vědět, že jsou to dva různé pohledy a o to mi šlo. Navíc, netuším, proč reaguješ na něco, co jsem diskutoval s někým jiným. A nebo máš dva nicknames a pak už škatulkuju, na normální chování a divné chování, normální je mít jen jedno nickname. Dokonce si myslím, že mnohem normálnější by bylo zde mít běžná jména, ale to když jsem před časem někde navrhoval, tak jsem se se zlou potázal, anonymně se přeci nadává mnohem snáze.
Navíc píšeš o Šimonovi skoro to samé, co já, tedy že do základu to ještě není a v druhém poločase to bylo na ručník, který naštěstí nastal.