Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Reichl 5 Kareem 4 Hůlka 6 Vondra 5 Sinyavskiy 8 Okeke 6 Čermák 7 Ramirez 5 Smrž 6 Kovařík 7 Yusuf 5 - Ristovsky 6 Drchal 5 ostatní nehodnoceni Smrž 6 ! ??? Článek k utkání psal J. Fejgl. Z toho vyvozuji, že ... psal i hodnocení. Nevím, zda z kamarádšoftu či z jiného důvodu dal Smržovi nadprůměrnou známku, ale pochází z Hradce. Není náhodou ze stejného města i Smrž? A taky trenér Veselý. Možná potřebujeme, aby dostával herní prostor a dobrá hodnocení ve snaze jej alespoň nějak zpeněžit. Jinak nechápu. Ten člověk, a já to říkám už dlouho, je naprosto k ničemu. A ještě má nepochybně dost nadváhu. Pane Veselý, už prosím ne. Na tréninku možná vypadá dobře (třeba má dobrého kadeřníka), ale na první ligu nemá. Jo a ještě jeden postřeh. Poprvé jsem si všiml, že trenér vypadal při otázkách na tělo (od Bači) k nasazení některých hráčů - Smrž x Ristovsky a Kareem x Káca - silně nerudně. Dělal nechápavého a neodpověděl. PS: Fejglovi jsem psal na X a jsem zvědav, zda odpoví. :))
To hodnocení bývá divné dosti často, jak říkávají politici, asi jsme byli na jiném zápase:-))
Z toho co uvádíš podle Sportu:
- Smrž , není co řešit, to bije do očí!!
- Kareem, možná chybka byla, ale neviděl jsem, dost se snažil a úspěšně, v kontextu 8 za celé utkání je podle mne 4 málo (v porovnání s jinými špíly to bylo utkání tak na 6 či max. 7)
- naopak oba stopeři o jedno nadhodnoceni??
- Kovařík dvakrát zazdil, jinak ok, ale spíše 6, než 7
- naopak Ramirez za první půli, kdy byl nejméně 7 a v druhé to posral penaltou, tak asi 6
Ristovski a Drchal o jedno nadhodnoceni.
Bývalo tady hodnocení fanoušky, to už není a nebo nevidím?
-