Příspěvek Diskuzního fóra
bbo1905 napsal:
Díky kluci za dnešní pohodovou výhru a díky Drakům za posilu ve kterou nikdo nevěřil teď jen doufat že splní očekávání která do tohodle prichodu byla vložena ale to už musí hráč a trenéři každopádně ... mne štve jak moc někteří mění své názory před koncem přestupního období přišla zpráva že jsme podepsali super hráče a místo jednoznačně spokojenosti přání a očekávání jsem zaznamenal diskuze no jo on prošel x klubu támhle dál jen ...gólu to zase bude atd...později když už i já myslel že z přestupu sejde zase diskuze to už udělal na Slovanů to je u něj normální atd..a vše podpořeno desítky článku o opakování situace že Slovenska a po prohlášení trenéra že klub vydá stanovisko jsem tento přestup považoval za ukončený dnes myslím že některým přibila povinnost najít jiné vady když už tedy nevyšlo nic z tohoto já osobně se omlouvám za nedůvěru v tento transfer která ve mně byla a ještě jednou děkuji všem co se podíleli na doufám pro Bohemku i hráče přínosem kontraktu samotnému hráči přeji ať mu to v Bohemce kope padá do branky a přinese nám i jemu spoustu fotbalové radosti vítej v Ďolíčku
Po intenzivním zkoumání, čárka, značek na mimozemském tělese, čárka, je jisté, čárka, že máme, čárka, co dočinění, čárka, s bytostmi nevídaného intelektu, dvojtečka…