Detail uživatele diskuzního fóra - bbo1905

Datum prvního příspěvku
06.10.2024
Celkový počet příspěvků
18
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 18
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Crh6tQ2J 10
iLQLvq4e 3
6vPfAI/a 2
zIrVwsNq 2
YTysMQIy 1

kolina napsal:

Jojo, bylo dobré přečíst si takovéto názory, teda po těch posledních zápasech... Tento trenér, p. Veselý je asi fakt pro současnou Bohemku ideální i když určitě jsou i lepší trenéři... Věřím že mu osud Bohemky leží ...

Také doufám že vše má svůj čas trenéra si vážím ale nelze nevidět že posledních pět kol mimo utkání na Spartě bylo tragických každopádně to neznamená že by sme mneli.menit trenéra nebo podobné zvyklosti naopak vytvořit mu nejlepší podmínky a přivést hráče ktere potřebuje v rámci klubových možnosti urážet kritizovat a odvolávat je strašně jednoduché v dobách kdy se nedaří je třeba podržet a ne ještě shazovat to neznamená že budeme dělat že je vše ok naopak říct stojí to za hovno ale hlavu vzhůru Je to co by mělo zaznít mužstvo zkrátka musí cítit naši podporu a důvěru i když to stojí za hovno

Fanoušek1905 napsal:

Tak tak, a je to hezky přehledně. Přeji všem Klokanům šťastné a veselé vánoce a do nového roku hlavně hodně štěstí a zdraví.

Bohužel se musím přiklonit k tvému názoru také to těžce kousků nic méně pěkně svátky a snad šťastnější fotbalové jaro

skrob napsal:

Jenom se zeptám, nemůžu to dohledat, dle mne jsme měli kopat penaltu a ovar to opět neřešil.

Také jsme o tom mluvili ale bohužel si nevybavují tu situaci

TondaHojer napsal:

Pořád nemůžu tu sobotu rozdejchat, co my sme nedali. A největší klaun klaunů Kovařík, co si na penaltě zamotal nohy a rozplác se tam, jak širokej, tak dlouhej. Každej jinej by propálil sít a trefil ...

Nevím proč o Kovaříkovi píšeš že je klaun?myslím že zrovna on si nezaslouží takové řeči a hrál si někdy fotbal?pokud ano asi víš že rotace rychlost postavení terén tohle vše ovlivní střelu a bohužel to potkalo i Honzu Kovaříka který by z deseti takových šanci normálně deset proměnil bohužel na Letné se stalo co se stalo ale to nic má jeho kvalitách nemění myslím že zařídil dost gólů za které je potřeba mu poděkovat a ne ho urážet kuli něčemu co se nepovedlo

Klokanizgrebovky napsal:

Var byl celý druhý poločas nefunkční. 

Já to ještě s několika známýma studoval opakovaně aspomalene podle nejen mne ofsajd a ještě faul na našeho obránce ale muzu se plést i když většina lidí co to zkoumali má stejný názor vcetně známého že Sparty 

Lamas napsal:

Komise také posvětila vítězný gól Sparty v pražském derby proti Bohemians 1905. Domácí Markus Solbakken v 74. minutě hlavou zblízka vstřelil jedinou branku utkání a jeho spoluhráč Victor Olatunji při akci pravidla neporušil. „V okamžiku střely ...

Já to vidím jinak

Antonin3 napsal:

No pridrzel ho telem i rukou

Podle mne nejen že ovlivňoval ale ještě držel a bránil našemu hráči a domnívám se že postavení také nebylo v pořádku ale třeba se pletu

Asi jako většina i já jsem ještě stále zděšený a nejen z utkání z Hradcem už Slovácko na mne byla síla vedeme 3:1 6 minut do konce a my zvládneme penaltu a dva góly nevím proč vždy zalezeme do vápna a necháme soupeře bez napadání až na vápno logicky to tam začne létat a buďto to někdo odkopne a nebo bohužel dostaneme gól tenhle styl hrajeme s každým s za všech okolností obávám se že skupina o udržení je realita a momentální důsledek naší hry

Ještě k utkání z Duklou v 60 minutě za stavu 0:1 se musím přiznat že jsem proklel celou Bohemku a cítil křivdu kterou se na mne život dopouští zrovna tak mi bylo jasné že jsme ztratili další zápas a potah e se to s náma až do konce podzimu pak přišla parádní branka Kadlece a já malém zešílel radosti hned jsem věděl že že je stejné vše v hajzlu protože ten bod za remízu je stejný jako nic atd...naštěstí mne z toho celkem rychle dostal Drchy s Čermákem kteří  následně rozvlnil síť a já řval jako krava a tleskal ještě dlouho po konci utkání najednou bylo vše krásné a zápas se pro mne skládal jen z 19 minut ve kterých jsme otočili utkání prostě jsem za 90 minut prošel kompletní změnou z očekávání ze začátku utkání po spadnutí na úplné dno během utkání až po nejšťastnějšího člověka na světě a to vše za 90 minut proto ten fotbal tak zbožňují a proto bych bez Bohemky nikdy nemohl být ať hrají jak hrají ať tisíckrát vše proklínám a dusuji se že mne tam už nikdy nikdo neuvidí následující utkání ať už v Dolicku nebo třeba na Moravě jsem tam znovu a málo kterou sezónu jsem vynechal více než dva tři zápasy takže i přes veškeré nedostatky a šílenosti ktere občas všichni sledujeme musím všem hráčům a trenérům moji milované Bohemky jen a jen poděkovat to oni do mne pumpují ten adrenalin oni mne srazí na kolena aby mne v zápětí vynesli až vrchol díky a doufám že přidáme nějaké bodíky a třeba po podzimu na vzdory všem kritikům a vsevedum budeme v horní polovině tabulky ale i kdyby ne i kdyby vše stálo za hovno stejně budu Bohemce fandit hráče povzbuzovat a objíždět utkání díky a ať se dari