Příspěvek Diskuzního fóra
11.rada napsal:
Nechci být zlej, ale lidi se neradi připouštějí, že se mýlí. V našem případě většina klokanů věří, že v našem divokém kapitalismu existuje dobroděj, který nás ze soucitu zachránil, ačkoli na tom finančně krvácí. Mně ... z jeho chování vyplývá, že mu jde o pouhé udržení v lize s co nejmenšími náklady - upozorňuju, to je můj názor, i když každý příčetný vidí, že to tak asi bude. Nám nezbývá než se pokusit vyvinout tlak, aby měl větší sportovní ambice a nalil do klubu více peněz. Zatím mezi bohemáky převládá názor, že musíme být vděčni za záchranu před dvaceti lety, že kritika rovná se nevděk atd. Ok, hlavně pak ale ať tito lidé nebrečí, že nemáme s kým hrát, na lavičce že sedí dva lidi a jdeme do baráže. A že taky nemusíme mít trenéra. P. Veselému končí tuto sezónu smlouva a kdo ví, zda ji bude chtít prodloužit.
Já být trenérem,tak z Bohemky utíkám seč by mi nohy stačily! On opravdu nemá s kým hrát! Naprosto bez šance něco změnit střídáním,protože většinou na lavičce nikoho nemá. Teď je zraněný Matoušek do konce sezóny a ani to naše vedení není schopné řešit.