Příspěvek Diskuzního fóra

cara napsal:

Me by zajimalo, co na toho Berana dneska asi rika trener Vesely. Pozvanka do repre a nabidka za 75 mil. A u nas lestil lavku, protoze nemel cisla. Po par mesicich takova zmena. Zajimaa by ...

31 zápasů za sezonu s průměrem 70 minut na zápas je ,,leštil lávku''? Dostal nabídku smlouvy, odmítl s tím, že chce do zahraničí, skončil v Jablonci. V Jablonci má kolem sebe jiný hráče, hrajou jiným stylem. A ty čísla má mimochodem úplně stejně špatný jako u nás, 1+1 za sezonu při vyšším vytížení. Takže ano, na čísla je fakt marnej, ale jeho přínos neni v číslech ale v tom, že toho hromadu oběhá. Čísla dělaj ostatní. Mě nikdy neseděl, že za něj Sigma nabídla tolik je nesmysl (a proto to za něj nechce dát třeba Plzeň), nicméně to souvisí s tím, co se tu poslední dny řeší - do ligy přišly peníze a ty přestupy prostě budou mít jiný parametry. Já jsem zvědavej jak zahraje v repre, jestli bude hrát a jak bude hrát v tý Olomouci, pokud přestoupí. Za mě mu Jablonec sedl tím, jak hraje jako tým - to všude mít nebude.