Příspěvek Diskuzního fóra
JohnZ napsal:
Jasně že si uvědomuju,že všechny kluby v lize to mají lepšíJenom připomínám,že Bohemka kdysi neměla ni tohle.Co mám vyčítat člověku,který klub nějak stabilizoval a postaví ze svýho stadion?Já jsem věřil v lepší zítřky když přišel do klubu ... ten Slovák Vladimír Poór.Jeho firma měla právě Bohemku sponzorovat.Dodnes vůbec nevím proč se pánové tak rychle rozešli.To mohla být šance.V současnosti je to začarovaný kruh jako už tolikrát.Každý zájemce by chtěl většinu a rozhodovací pravomoci.Prostě pojedeme dál jako dosud a musíme věřit že tu ligu každý rok ukopeme.Kádr na sestup nemáme! Jinak Pardubice už si na nás brousí zuby.Včera jsem poslouchal ligu naruby ZOOM a asi velcí fandové Pardubic Černík s Kvasnicou se tam nad Pražákem rozplývali.Okamžitě uvolňuje peníze na posily ještě v tomhle přestupáku.Chtějí dostat pod sebe nás a Slovácko jako kluby bez peněz.Strašný poslouchat,že tě nějaký regionální trpaslík má za chudáka.A vypadá to na druhou farmu Slavie v lize.Prý má dobrý vztahy s Tvrdíkem i Tykačem.
Proto jsem to tady psal,že pokud se udržíme ještě letos,tak to bude super,ale příští rok bez investic ligu prostě udržet nepůjde. A strašně mě mrzí,že to tady někteří nechápou. Pardubky ligu s Pražákem udrží a koho pod nás letos dostaneme? A co příští rok? Přijde jedno Brno a možná dvě? Takže jaká bude šance?