Příspěvek Diskuzního fóra
zeli napsal:
Nevím, jak vám, ale mě se čím dál tím víc líbí Sinyavskiy. Je celkem rychlý (porovnání s Matouškem), nebojí se jeden na jednoho, má dobré centry a dost často se vrací, což nás právě na ... tomto postu v minulosti dost sráželo. Současně je to takový buldok. Hodně mi připomíná Jamese McCleana (Wrexham). I ti dva černoušci v defenzivě zálohy si zjednávají větší respekt. Až na ty zvláštní karty. Polovinu z nich bych ale přikládal rasismu :-))) Veselý nějak nakynul. Možná dvojnásobný gáblík (Bohemka, repre) dělá své.....
Naprostý souhlas Sinyavskyi je rozhodně nadprůměrný fotbalista a ještě na víc technický vybavený prvně jsem ho Registroval v Rakousku když tam cestou ze soustředění hrála Bohemka přátelak naprosto mne ohromil a celou cestu domů jsem o něm básnil a byl přesvědčený že tohle je hráč který v Bohemce dlouho nebyl a přesvědčuje mne o tom téměř každý zápas dnes už v nastavení na půlce soupeře odstoupení třemi hráči přehodil levou pravou prosmýkl se mezi dvěma a ještě přihrál takovou jeho obstřelovačkou a v tv to bylo parádně vidět ihned se stal mým dalším oblíbencem a jsem rád že ho tu máme a propo Drchy Maty po gólu a o Sinavskem už jsme psali všichni mi oblíbenci dnes ????a nejen oni