Příspěvek Diskuzního fóra

11.rada napsal:

Je to tak. Herní projev je otřesnej. Ale navíc: sledoval jsem rozhovor s Ivanem Haškem ml. během soustředění ve Slovinsku. Mimo jiné řekl něco ve smyslu, že i hráč Hrubý dokonce jednou v utkání (už ...

Souhlas se vším.Tu Duklu jsem taky sledoval.M.Haška tu nemáme rádi od doby co nás trénoval,ale jako sportovní ředitel odvádí v Dukle dobrou práci.Hlavně ten Isife,o něm ještě uslyšíme.To je právě problém.Oni dokážou přivést zajímavý cizince přímo ze zahraničí.my už jen někoho z naší ligy a nejlépe po konci smlouvy. A ty standardky u nás léta ignorujeme.Ostuda.Klub Tondy Panenky.Myslel jsem,že to bude mít pod palcem S.Hejkal.Někdo tu nedávno napsal,že M.Držmíšek je sportovní ředitel ze starý školy.Úplně přesný.Potřebujeme někoho mladýho s energií,co umí pracovat s daty a podobně.A pan majitel by potřeboval skupinu fotbalových poradců.Pořád věřím že nebudeme mít problémy se záchranou,ale liga je těžká a klub jako Budějovice tenhle rok nebude.Pokud přijdou do Pardubic Američani tak to taky posílej.

Ať nejsem  negativní,tak zítra to proti tomu africko slávistickýmu souboru zlomíme za tři body.