Příspěvek Diskuzního fóra
11.rada napsal:
Je to tak. Herní projev je otřesnej. Ale navíc: sledoval jsem rozhovor s Ivanem Haškem ml. během soustředění ve Slovinsku. Mimo jiné řekl něco ve smyslu, že i hráč Hrubý dokonce jednou v utkání (už ... nevím kterém) zasprintoval, což je prý překvapující. Hašek dokonce řekl, že loni se kvůli věku našich starších hráčů musely přizpůsobovat tréninkové dávky! Bohemka mi připadá jako nějaká chráněná dílna. To už je jako když si nějakej vesnickej klub jde zahrát fotbal na žízeň, neuvěřitelný A mimochodem: teď ve studiu rozebírali, jak Dukla šikovně okopírovala při rozehrávce signál od PSG. Já jsem u Bohemky žádný signál neviděl opravdu dlouho. Vždycky jsem byl optimista, ale když letos sleduju Pardubice i Duklu, asi konkurenty v boji o záchranu, tak to nevidím vesele
Souhlas se vším.Tu Duklu jsem taky sledoval.M.Haška tu nemáme rádi od doby co nás trénoval,ale jako sportovní ředitel odvádí v Dukle dobrou práci.Hlavně ten Isife,o něm ještě uslyšíme.To je právě problém.Oni dokážou přivést zajímavý cizince přímo ze zahraničí.my už jen někoho z naší ligy a nejlépe po konci smlouvy. A ty standardky u nás léta ignorujeme.Ostuda.Klub Tondy Panenky.Myslel jsem,že to bude mít pod palcem S.Hejkal.Někdo tu nedávno napsal,že M.Držmíšek je sportovní ředitel ze starý školy.Úplně přesný.Potřebujeme někoho mladýho s energií,co umí pracovat s daty a podobně.A pan majitel by potřeboval skupinu fotbalových poradců.Pořád věřím že nebudeme mít problémy se záchranou,ale liga je těžká a klub jako Budějovice tenhle rok nebude.Pokud přijdou do Pardubic Američani tak to taky posílej.
Ať nejsem negativní,tak zítra to proti tomu africko slávistickýmu souboru zlomíme za tři body.