Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Kur.a! Postupně se nasírám čím dál víc. Pane Veselý, přestaňte už s tím fňukáním jak jsou hráči drazí a že nejsou. Trh s hráči není supermarket, kam si jdete koupit rohlíky. To chce práci a ... zas práci. To samozřejmě není Vaše úloha. Od toho má/mají být fundovaný/ní zaměstnanci, kteří Vám je najdou. Při vyhodnocení toho jaké hráče Bohemka podepsala během Vašeho angažmá, je jasné, že něco nefunguje. Je jasné, že se pravda někdy špatně říká a já sám jsem to nikdy moc dobře neuměl, ale měl byste už konečně praštit do stolu nebo možná poprosit p. ředitele, že takhle se to nedá dělat. Možná by se za ten jeden plat navíc ještě ušetřilo.
Za Jardy podle mě nepřišli špatní hráči, akorát jich je málo. Frühwald se ještě ukáže, věřím tomu.
Horší je, že vedení evidentně nechce pustit chlup na nějaký dražší posily, i když kolik mohl stát například Marcel Čermák…, no a to je kámen úrazu, + Držmíšek, kterej přisluhuje už asi 10 let.
Takže Jarda brečí, že jsou všichni drahý, Držmíšek má košilku od RL a sedí s rukama v bok a majitelé DD chtějí 5 let stavit stadion. Nevim no, takhle to dotáhneme akorát do 2. ligy dřív, než ten stadion bude stát. Letos nás asi zachrání Pardubky, ale potom už to začíná být průser a v druhé lize je dost adeptů na postup…