Příspěvek Diskuzního fóra
JohnZ napsal:
K Budějovicím se vyjádřím jenom kvůli našim bývalým hráčům.Viděl jsem první zápas proti Zbrojovce a všichni tři bývalí klokani nehráli špatně.Naopak Osmančík i Vaníček jedni z nejlepších.Ten projekt je šitý horkou jehlou.Mužstvo dávají dohromady za ... pochodu.Musí se to sehrát.Chápu i odpor kraje a města,když jim chce cpát majitelka do místní akademie hráče z ciziny.Navíc trenér který působil v Lucembursku,jeden nový hráč za druhým.Tohle chce čas.Vím že je tu nikdo nemusí,ale ČFL bych jim nepřál.Navíc tradice,jižní Čechy,krásný město,Budvárek.Naopak další město po Brnu kde by se měl fotbal probudit.Do ČFL ať sestoupí Příbram.
Dávám ti velké, velké mínus, moc toho o Černýckh kůžích nevíš. O tom jak se chovali k menším klubům v kraji, jak jejich žáci v osmi letech řvali na soukmenovce na hřišti z malých měst a vesnic vy vesnický burani, máte boty od ..... atd. za radostných úsměvů jejich přítomných rodičů. Já vím, je to i jinde, ale toto jsem já i jiní měl z první ruky, takže moc a ještě víc lidí i z ČB a hlavně okolí to bere s radostí. A ty zářezy BOHEMKY..