Příspěvek Diskuzního fóra
Fanoušek1905 napsal:
Mám obavy, že po včerejšku budou muset rozhodčí proti nám udělat “chybu”.
Asi reaguješ jako první na komisi rozhodčích, která rozhodla, že Hulka měl dostat červenou. Pustili se na Seznam. cz do nás chachaři a protože jsem byl po kávičce v dobrém rozmaru, tak jsem nějakému Petrovi z Ostravy napsal:
Péťo, ty kluku jeden ušatá, Bohemka má v naší lize jednoznačně největší protekci, to jsem si všiml už dávno.
Vyhodit měl Hulku, pak Raichla a k tomu první pentle, pak ještě druhá, jak brutálně fauloval náš bek ve vápně. Slavné vítězství 2:1 by vás neminulo, škoda, ti rozhodčí jsou nějak proti severní Moravě, Slezsku či Polsku, nebo co vlastně jste, zaměřeni, Snad to chrabrá komise rozhodčích vyřeší k vaší spokojenosti.
Jasně, dostaneme co proto buď už se Slavii a nebo později, první varianta by mne asi mrzela méně, s nimi to bude po výbuchu v Edenu dost těžké. Jinak by se asi mělo ujasnit, zda se faul po čistém zákroku vůbec píská a nebo ne. Dědkové jako já si asi vzpomenou, že jako jeden z prvních a nebo úplně první u nás chodil do skluzu Sváťa Pluskal z Dukly. Půlka rozhodčích mu to pískala vždy jako faul, druhá jak kdy:-)). A dnes do skluzu chodí každý. Ale takových sraček v pravidlech a jejich výkladu je mraky....Teď ten výklad o tom, že máš vzít v úvahu nikoli polohu míče, tedy kouli, ale máš vyhodnotit svislici a podle ní rozhodnout, zda je míč celým objemem mimo hřiště. Takže jedna z otázek u zkoušky rozhodčí zní - jaká je definice svislice a všichni ti tupci se naučí, že
Definice svislice:
Svislice je spojnice dvou bodů o stejné poloze (xy), ale rozdílné výšce (z). Svislice propojuje horní a spodní hranu objektu. Svislice je součástí 3D obvodu plochy. Svislice je tvořena plochotvornými liniemi.
Tak tímto směrem se vyvíjí fotbal.....