Příspěvek Diskuzního fóra
Borek1 napsal:
Tak na to,že pokud nepřijde i do Bohemky silný majitel,bude s Bohemkou zle nepotřebuji AI! Je přece každému jasné,že pokud má i Líšeň(ARTIS),která nemá fanoušky,stadion a vlastně nic majitele miliardáře,tak Bohemka musí urychleně a je ... na to možná čas jen tento podzim najít nového majitele či společníka! Letos to na záchranu snad stačit bude,ale příští rok už nemusí. Majitelé Zbrojovky,Artisu,Olomouce,Slávie,Sparty,Teplic,Liberce,Baníku a nově i Hradce budou investovat miliony do svých klubů. Pokud to teď nezachytíme bojím se,že nemáme šanci se v lize udržet. A čekat pět let na stadion bohužel nejde.
Taky si myslím že máme za pět minut dvanáct.Při vší úctě a díků k majiteli to takhle nejde dělat věčně.Jsme 10.liga Evropy a podle toho by taky řízení klubu mělo vypadat.Proč má Hradec i jiní najednou prvotřídní marketing?Protože jsou ochotný zaplatit člověka který tomu rozumí.U nás šetříme na lidech.To nejhorší co může majitel dělat a léta dělá.Klubový fotbal u nás vystřelil a jede jak rychlovlak.A pozor.Už i Pardubice údajně směřujou ke změně.Prý Blue Crow Sports(Amíci co byli ve Vyškově).Mimochodem vlastní třeba i Le Havre v Ligue 1.Takže tam můžou přivést hodně zajímavý hráče.Bohužel mě už i ta Dukla s novým majitelem přijde akčnější než my.Včera na mě v ligovým speciálu Sportu vyskočila zlověstná věta.Kdo nic nedělá spadne.
A abych to obrátil k pozitivnímu,tak před odchodem ke svatostánku tipuju vítezství 2:1.Oba góly Júsuf.Odborníci ve Sportu nás tipují na 13.flek.Já bych to viděl racionálně na střed tabulky.Ale bez radikální změny můžeme mít v příštích letech opravdu vážný problém.