Příspěvek Diskuzního fóra
berjir napsal:
To mě mrzí, že je to pro tebe nedostatečný, bohužel je to opravdu tak jednoduchý. 9. Barvy dresů 9.1. Hostující družstvo musí respektovat tradiční barvy dresů domácího družstva tak, jak jsou uvedeny v adresáři klubů 1. ligy ... a 2. ligy. Hostující družstvo musí mít připravenu vždy také záložní variantu dresů pro případ, že by se barva jejich dresů dostatečně neodlišovala od dresů domácího družstva. O tom, zda je barva dresů hostujícího družstva dostatečně odlišná od barvy dresů domácího družstva rozhoduje s konečnou platností vždy rozhodčí konkrétního utkání. V případě, kdy nebude mít hostující klub připravenou záložní variantu dresů v dostatečném barevném rozlišení a bude tak pro zahájení utkání nezbytné, aby jinou barevnou variantu dresů zvolilo domácí družstvo, může být hostujícímu družstvu uložena pořádková pokuta až do výše 100 000,- Kč
Je to naprosto jednoduché, každý klub mění před sezónou dresy, domácí i venkovní, páč to činí nezanedbatelnou část příjmů. Někdo si ty dresy chce koupit, tak si je koupí. Já měl originální dres Kelme hraný Slezákem, který jsem dal kamarádovi ke kulatým narozeninám, potom mám Kelme z Fanshopu, který mi visí ve skříni a jediná venkovní sada, která se mi líbila, byla ta černo- zlatá ve druhé lize kdysi.
Nerozumím jedné věci, proč Bohemka hraje ve venkovních dresech na hřištích klubů , které mají naprosto odlišné barvy? Jinak je mi to jedno, ať si na fotbal chodí každý oblečen v čem chce.
Myslím tím v bohemackém, nebo v civilu.