Příspěvek Diskuzního fóra
kozoroh napsal:
Bude zvláštní až budeme hrát na Letné a fandové budou křičet: sparta-sparta buz...... parta, a proti rudým bude hrát fialovo-růžová kavalerie. To bude spíš hodně komické. Nebo už je takový pokřik zakázán? Chtělo by to ... ještě duhového klokana??. Myslím, že naši od fandů soupeře hodně zkusí.
Ta posledni veta je trosku takova podle sebe soudim tebe, a je videt i od kolegu co pisou, ze podobnou reakci jiz dostali, ze se to fakt deje. Je to druha sada dresu, nemenime klubovy barvy. Na druhy/treti sade dresu se dnes predpoklada ulet, nevsiml jsem si ze by Bilbao, AC Milan nebo Fulham byly vysmivani pro to, ze maji libovolnou kombinaci ruzovy, fialovy (loni, predloni). Nemecko na poslednim Euru melo druhou sadu mnohem ruzovejsi a taky mi neprislo, ze by byli k smichu. Ale jak rikam, kus od kusu. Muze se mi to i nelibit, ale zesmenovat to.. Messi, Busquets, Alba, Suarez a spol. hrajou v ruzovy dokonce jako v zakladni sade. :) Jako kdyby ty dresy byly cely ruzovy, nereknu, ale tenhle ustrel mi jako druha sada prijde uplne v pohode, ackoliv to treba neni kousek kterej bych nutne musel mit doma. Ale rozhodne je to zajimavejsi, nez cernomodry pruhy nebo zluty triko a cerny trenky. Za me byl top cernozelenej venkovni, ale mnohem vic nez tohle mi vadi ta hnusna zelena na domacich dresech, ktery navic vypadaji spis jak cyklodres.