Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Jak jsem slíbil, vzal jsem do ruky "naši bibli, kniha první" a moc se o dresech nedočetl. Ale přeci jen malá citace: str. 163 Výbor klubu AFK Vršovice se rozhodl, aby název Bohemians .....byl na památku tohoto ... zájezdu klubu ponechán a současně do klub. znaku pojat obraz klokana.... Fotbalové ústředí se zprvu možné změně stavělo rezervovaně, nesouhlasné názory zazněly i z řad členů klubu. Rozhodla až jeho valná hromada na počátku roku 1928... Tak přišli na svět Bohemians AFK Vršovice. konec citace Jsem rád, že i před cca 100 lety byla možná výměna názorů a že demokraticky rozhodla většina. Zda se někdo z té menšiny náhodou neposral, nebylo zdokumentováno, já to nebyl:-)) Končím svoji diskusi o dresech, fakt to je neproduktivní, vnitřně ale spokojen nejsem, především s postupem, který byl zvolen - rozhodla kabina:-((
Reakce našich fanoušků na sociálních sítích a koneckonců i v neděli na stadionu vnímám, jako veskrze pozitivní, ale nelze se zavděčit všem. Já z dresů také úplně nadšený nejsem (dovedu si představit spíš opačný podíl barev), ale pokud se díky nim o Bohemce mluví alespoň na chvíli o trochu víc, než běžně, tak splnily svůj účel.