Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Neviděl jsem, tak nemohu hodnotit, ale ty nářky nad tím, že hrajeme hrozně jsou dosti neuctivé k tomu, že, jak píše Borek1 se jedná o druhé nejlepší umístění. A věřím, že dáme i Hradec:-)) (neviděl proto, ... že mi neběží Oneplay a netuším proč, tak zase mám co řešit next week:-(( Kolik oslavných ód tady bylo po vítězství 4:1 a nejednou po postupu je to kopyto vedle nekopa, jen v poslední řadě je to kopyto vedle kopyta? Chápu, také jsem občas emotivně vzrušen, ale není to moc??? Moje tradiční obsese, včera na Bílé Hoře (BTW, moc hezký areál a skvělá restaurace přímo na stadionu) jsme dvakrát porazili Viktorku Žižkov, U18 2:1 a U16 5:1, vnuk dával první mistrovský gól za mladší dorost, plus dvě asistence, pro dědu moc hezký víkend:-))
Za mě se vždycky fotbal hrál pro fanousky, dnešní hra byla celkově oboustranně na velmi špatné úrovni a bylo to jak jsem psal nakopávaná holomajzna nekoukatelný. Píšu co jsem viděl. Pusť si to ze záznamu a pak nám tady řekni jak to hodnotíš a svůj názor jistě po opravíš...