Příspěvek Diskuzního fóra

rio napo napsal:

Trošku jsi mě nahrál a já to musím zdvihnout. Dostával jsem tady naloženo kvůli Smržovi, že ho shazuji. Pak jsem ho pochválil po prvním kole proti Ostravě a hned se na mě sesypali (věřím, že ...

Hele a ty vis ohledne ceho ten test nel pozitivni? Uvedomujes si, ze to muze byt velmi jednoduse napriklad i z doplnku stravy, ktery jsou ve velkym propagovany? Zrovna tady v tom pripade frajer okamzite sbalil a jel resit, zadny stanoviska jak se musi jednat o chybu a podobne. Ja osobne jsem zvedavej na to, az se dostanou ven podrobnosti a pripadnej trest, ale rozhodne bych si nedovolil tvrdit, ze byl dobrej proto, ze ,,zahral jen pod vlivem" a vyzyvat lidi aby mlceli, pokud se ho zastavali. To mi, mimochodem, v kontextu diskuzniho fora prijde i mirne vtipny. :) Ale abych to zkratil, ano, ted se vi ze mel pozitivni test na doping, ALE klidne se muze stat, ze to bylo kvuli nejaky banalite. Pokud k tomu mas detailnejsi info, tak OK, ale jinak mi to prijde jako dost vostrej vylev, s tak malo fakty.