Příspěvek Diskuzního fóra
Borek1 napsal:
Výhoda pro Bohemku je ta,že takový Smrž si ukončil smlouvu sám(tenhle přestup byl mega omyl) Hrubý pro mne také obrovské zklamání(tam jsem opravdu čekal mnohem víc) Dostál a Pepa (srdcaři a ikony klubu,ale fotbalový věk ... se prostě nedá zastavit) Petrák (další obrovský přešlap,ten kluk mnohem víc promarodil než odehrál). A pak tu máme Vondru,Shejbala a Křapku(asi nejde aby skončili všichni,ale i tady chybí potřebná kvalita)
Trošku jsi mě nahrál a já to musím zdvihnout. Dostával jsem tady naloženo kvůli Smržovi, že ho shazuji. Pak jsem ho pochválil po prvním kole proti Ostravě a hned se na mě sesypali (věřím, že ti dotyční si toho jsou vědomi) a napadali mě, že konečně musím uznat, že je výborný fotbalista. Teď se ukazuje, že možná s tou Ostravou měl pod kůží (v nose) a proto byl tak dobrej. Tak abych to zkrátil. Dělá mě dobře, že ten frajer, jak jsem tvrdil, byl a je k ničemu a zahrál jen po vlivem. A vy, kteří jste se ho zastávali, teď prosím mlčte! A ten, kdo za jeho angažováním stojí, by se měl nad sebou zamyslet.