Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Hezké, držím mu palce, třeba se potkají s mým vnukem :-)). Možná jsem se již chlubil, za podzim a pár zápasů jara 15 gólových přihrávek (celkový počet gólů byl 55). Může to být tím, že mladší ... dorost Bohemky vidím na živo a tady je to na obrazovce, ale ten pomalý pohyb v 1.A třídě dost bije do očí. To neznamená, že ten slalom byl špatný. Jen v 3. lize dorostu (U16 Bohemky) by mu asi při první kličce ukopli balon i s nohou :-)), nějak se ten okres u vás hraje měkce:-)) Tak a teď na Ostravu (nemám na to nervy, pojedu raději na golfový turnaj, tam mám jistotu, že budu poslední :-))
Tak I.A třída je po Krajském přeboru druhá nejvyšší soutěž Kraje... Televize zpomaluje a jenom pro info, Ondra než šel hrát 4.ligu mužů divizi už v 15 letech, do té doby hrál dorosteneckou ligu za Sigmu Olomouc ale ta mu nic nedávala, hrozný fotbal proto šel hrát muže! Věř mi že by mu nikdo míč neukopnul a už vůbec ne v divizi dorostu. Pokud by neodešel do mužů nyní by hrál U17 celostátní ligu dorostu což Bohemka bohužel nehraje. Ale 15 přihrávek ukazuje u tvého mladého jistě kreativitu! Také držím palce!