Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Zase budu mít blbé kecy, jako vždy: a) Shejbala dlouhodobě nemusím,, ale dnes se mi dost líbil, relativně rychlý, přiměřeně technický i tvrdý b) když se na Šulce vykašle a ten dá gól ze hry, tak se ... tady všichni pos,,,,, co že tam Shejbal dělal, když jej brání (Asi nešikovně, měl jsem to daleko), tak je také za blba c) sběrač pod kotlem byl vnuk, po utkání se jej ptám, byla to pentle? Odpověď - v žádném případě; pozor, hraje za Bohemku, ale vůbec není takový fanatik jako já, dívá se na to poměrně střízlivě... ale ok, rozhodčí má vždycky pravdu...těch volovin co pískal, jen namátkou vražení do Adama Kadlece u lajny, podle mne možná ŽK a on nechá vhazovat (2. půle), oproti tomu tuším že Drchy na pravé straně, malé přistrčení a hned faul, aby náhodou nešel až do vápna. Hnus, ten Všetečka!!! BOFOR
Jsem tady v menšině, ale Shejbal hraje na levý straně obrany těžkou pohodu. Je to fotbalista. To ale nesouvisí s tím, že ta dnešní pencle byla nesmyslná. Dnes pískal Všetečka, na kterého jsem po zápase se Sigmou křičel nějaké negativní věci. Tam šlo spíš o obecné posuzování zákroků a o otázku, jak nechat hru hrou. Pak jsem z toho měl ujímání, že bych neměl být tak emotivní, fakt jsem prošel jistou sebereflexí. Bohužel dneska jsem zase viděl z jeho strany jen alibismus, který vyhovoval Plzni.