Příspěvek Diskuzního fóra
dan napsal:
taky uz mi bohuzel davno neni 20, ale proc sem tahas Ukrajince? i kdyby mu vadili? jak to souvisí s Bohemkou? to je jeho věc. netahej sem politiku, každý at si podporuje (slušně) koho chce, ... od Uršuly von der Leyen, kterou třeba ja povazuji (a to co reprezentuje) za zlo pro Evropu pres Orbana, sikmookeho Kima, gerontofilniho Macrona, opatrneho technokrata Starmera, patriotku roku Meloniovou, nebo vlasatého Trumpa nebo naše Fialu, Konečnou, Babise, Okamuru nebo Rakusana...nekdo nemusí důchodce, někdo nemusí děti (hotely pro pouze dospělé bez děti jsou stale populárnější). Nemam rad, když někdo chce, aby bohemacke jádro bylo ultralevicové (Antifa) nebo ultrapravicové (skins). znám spoustu Bohemaku, kteri podporuji Ukrajince a spoustu, co je nemají rádi. Je mi to jedno, pro me vše na východ od Kosic je Sovětský svaz, i když samozřejmě rozlišuji Rusko a Ukrajinu. Ale nechápu tvou argumentaci, když někoho, kdo si dovolil říct, ze mu tvoje příspěvky občas připomínající slavistickeho fanouška, označuješ za mozneho antiukrajince. S tím jdi někam...treba do Edenu. Mne osobně uz od doby, kdy Priba pracoval pro Spartu, tak je mi Sparta sympatictejsi než Slavia...nicmene ani jednomu nefandím ani v Evropě, pohárové koeficienty me nezajímají. Me zajíma, jak teď bude hrát Bohemka s Olomouci a například který brankář nastoupí. A zajíma me napr. sazka, jestli Jindrisek od teď do konce sezóny nasbíra vic jak 100 minut na hřišti A tymu. Chces se vsadit? To je na tomto bohemackem fóru pro me adekvátnejsi téma (i když teď osobně me nejvíc zajíma, ze mi Lufthansa zrušila pondelni let do Bilbaa...kurnik)
Z části máš pravdu a nechal jsem se unést. Mě jen prostě vadí, když má někdo zato, že patent na rozum a pravdu mají jen mladší generace a starší mají mlčet. To politikum tam z mé strany být nemělo.