Příspěvek Diskuzního fóra

Klokan z Černošic napsal:

Mirek Dušín, a já myslel, že je to jen ve Foglarovi.... Ale souhlas s tím, že na balon neměl šmatat. Já to také nemám rád, jako plno věcí ve fotbale, ale opravdu Ti moc nerozumím....Za toto ...

Ja te chapu, ty mi nerozumis. :) Ja proste zkratka resim to, ze na mic nema sahat nez se zapiska. To se proste uci od zacku, ze hra bezi dokud neni piskano. Dneska si to frajeri snazej ulehcit a sahaj po mici hned jak jsou na zemi s tim, ze jak tim prerusi hru, musi zapiskat. Ale on nemusi, jak jsme videli i dneska. To me proste stve, stejne tak me stve simulovani. Dale zakerny fauly a dalsi veci vymykajici se fair play, ktery jeste vic otravujou uz tak zkorumpovany prostredi. Svlikani dresu je neco uplne jinyho a taky nechapu, proc se to tresta. Rikej si Mirek Dusin, ale proste jsou dany pravidla, kdyz je porusim a chytnou me, muzu si za to sam, tak to proste je a neni to zadna veda. Stejne tak jako kdyz Cermak pouzije malickej podvudek, kterej pouziva X hracu, ale rozhodci zrovna protezuje soupere, pripiskava ceka na cokoliv, co muze odpiskat proti nam - o to vic prece nemuzu automaticky spolehat na to, ze se neco bude piskat pro muj tym.