Příspěvek Diskuzního fóra
Borek1 napsal:
Proto věřím, že na to stále máme jednoho z nej trenérů. Hyský zatím nic nedokázal, jen půl sezony v Karviný, která proti loňsku hraje mnohem lépe, až to zopakuje příští sezónu, tak smeknu, že v ... něm něco je. Tady je hodně kritiky na Veselého co nechápu, protože když se prostě někdo podívá jak se rozpadla obrana, tak před trenérem smekám, že se podzim dohrál alespoň tak jak se dohrál.
Možná jsem hnidopich, ale nezavírej oči před realitou. Obrana stojí na jediném člověku a to ti přijde normální? On sice gól za Drchyho nedá (furt to nechápu), ale za kádr, mizernou fyzičku v soubojích, motivaci do zápasů, nasazení, ... může kdo? Jo a ještě až nezdravé lpění na tři vzadu, když na to nemá hráče. Ještě v září/říjnu jsem byl jeho velkým zastáncem, ale já ty oči dál zavírat před realitou nebudu. Haškova škola. A vzpomeňte si, jak Hašek začínal na jaře. Až pod tlakem veřejnosti a médií se začal chovat jinak. Pane trenére, je načase něco změnit. Radikálně! A začněte u lepší fyzičky a nasazení. Na Bohemce musí fotbal bolet a Karviná by k nám měla přijet připos...á strachy.