Příspěvek Diskuzního fóra
vacnatec napsal:
Měl jsem obavy ze sestavy. Musím kluky pochválit za výkon. Sice prohra, ale s bojovností. Měl jsem podezření, že trenér šetří Jusufa, Zemana, Kovaříka a Dostála na Karvinou, protože nevěří v zisk na Spartě. Myslím, ... že mu nově postavení ukázali, že je má stavět. Ještě ten Novák potřebuje více minut. Chování komentátorů je hnus. Měl by jim někdo vysvětlit, že komentář má být profesionální a nestranný. O2 a Čt sport jsou sparťanské televize? Vypadá to tak. Jen pořád řeší, co má Sparta dělat, aby vyhrála apod. Strašně řvou při gólech. Proč? A to i v zápasech cizích lig. Vypínám často zvuk, ale chybí ta kulisa ze stadionu. Je nějaký orgán, který dohlíží na tyto média? Vždyť pořad sledují i jiní než sparťani. Tak v sobotu v Ďolíčku letošní rozlučka snad vítězná.
Tohle je do puntíku pravda, já ještě dodám zkušenost z Tv ze středy, bohužel jsem nemohl být na stadionu. "Komentátor" zmínil nějakého hráče soupeře, že je taky Bohemák, ale ten střížkovský... Bouchly ve mně saze a dost ostře jsem to napsal na O2Tv, samozřejmě bez odpovědi... Pravda, byl jsem kapku vulgární, komentátora jsem nazval idiotem a dodal jsem, že za Střížkov nemohl hráč žádný Bohemák, ale jen a pouze s..č...
Jinak včera skvělé. Synovec sparťan mi uznale gratuloval k výkonu, že jsme fakt hráli dobře, měl pocit, že fanoušci Sparty odcházejí naštvanější než naši... Jo, Kubo, fandit klubu, kde je první místo a výhra samozřejmost, vše ostatní je neúspěch, je fajn, když se daří... Ale běda když ne! O co víc jsme my v tomhle ohledu zocelenější...:-))))))