Příspěvek Diskuzního fóra
JohnZ napsal:
Jako mnozí další jsem si nechal delší odstup od včerejší hrůzy.Takže shrnu své myšlenky.Kromě zoufalý obrany i zálohy je průser v samotným charakteru hráčů.Strašně chybí rváči,rození vůdci kteří zblázní mužstvo,v dobrým slova smyslu gauneři.Máme tým plný Rychlých ... šípů a to ve fotbale nejde.Všichni naši kapitáni od Hůlky přes Kovaříka až po Pepu jsou moc hodní kluci.Tohle mužstvo ztratilo typickou DNA Bohemky.Když to nejde fotbalově musí se to urvat silou.Soupeř nakope nám a to v minulosti nebylo.Je smutný vidět,že jediný hráč který projevil vztek(seřvání rozhodčího) a snahu se bít je z Bahrajnu!Hrozně chybí Prekop.A jak jsem včera záviděl Hradci Kodeše.Profík,který by si pro Hradec nechal zlámat nohy než by vypustil souboj.Naši hráči?Škoda slov a to už po několikátý.Vzkaz pro vedení.Při přestupech myslete i na charakter hráčů!Mužstvo je složený z fotbalistů,kteří už by si nikde jinde v lize nekopli a jenom se vezou.Dále tu jsou mazáci kteří končí kariéru.Logicky nebudou mít takovou motivaci jako mladí.Co tu předvádí cizinec Ristovski může odehrát kdokoli z B týmu.Množství zraněných je kapitola sama pro sebe.Proč tohle platí majitel ví jenom on.Kondice.Kdysi velká zbraň,dneska mám velký pochybnosti.Standartky.Zoufalství.Všechno skončilo na první tyči.Jsme snad jediní kteří nemají nacvičené signály.A to jsme si hodně slibovali od trenéra Hejkala.A k trenérovi.Přiznávám,že jsem jeho zastánce celou dobu.Ale včera poprvé přišly pochybnosti.Má celou kabinu na svý straně?Ale přinesla by výměna efekt z dlouhodobýho hlediska?Při tomhle složení kádru nevím nevím.
Jestli by přinesla efekt výměna trenéra, tím si taky nejsem jist, ale myslím, že efekt by mohlo přinést, kdyby se už pan trenér rozhodnul, jestli chce trénovat Bohemku, nebo národní mužstvo. Např. nacvičené signály v této situaci těžko můžeme očekávat...