Příspěvek Diskuzního fóra
atletiko napsal:
Po včerejším fiasku jsem si dal raději pár hodin odstup, ale zmar stále přetrvává... Bez radikální změny v obraně se nic nezmění, protože moderní fotbal je založen na aktivní hře této řady. Při vší úctě ... k našim bekům, nemáme nikoho, kdo umí hrát vzadu konstruktivně. Nechápu, proč se snažíme o rozehrávku od brankáře, když to stejně skončí slepým nákopem dopředu, nebo v horším případě ohrožením vlastní branky...Nevěřil jsem, že to někdy napíšu, ale tenhle realizák v čele s Jardou ( a to jsem byl jeho obdivovatel, je to sympoš) neumí týmu vštěpit jiný styl hry, než kterým se prezentuje a to je hra na náhodu, max na brejky. Nic jiného v repertoáru není... Co mu vyčítám ze všeho nejvíc je to, že neumí v hráčích probudit zdravou zarputilost a bojovnost. Včera Hradec o 2 třídy výš v obou atributech. Chápu, že má omezený rozpočet, ale tenhle tým si z větší části postavil on... Máme v mančaftu samé leklé ryby, chybí lídr, magor, který to vyblázní. Nevím, jak probíhají tréninky, ale přijde mi, že máme jednu z nejhorších fyziček v lize...
Ty leklé ryby a špatná fyzička mě včera napadly asi po 10 minutách hry. Ta neochota k reakci, pohybu, důrazu a bojovnosti je až zarážející. Jediný, který se chtěl za Bohemku opravdu rvát byl Yusuv ostatní tak nějak soupeře jen stínovali.