Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Úplně přesně nevím, co máš na mysli, ale... My vyhráli ligu 82/83. Extáze! Tottenham vyhrál Pohár UEFA 1984. Nadšení! 12.12.1984 (brzy jubileum) bylo pro mne památné utkání obou mých mančaftů v Ďolíčku. Navíc nádherná plichta. Jména playerů do ... té doby známých jen z chatrných zdrojů jsem viděl na vlastní oči. A teď když to píšu, je mám najednou nějak zvlhlé. Kruci, to už je doba. Jdu si dát ranku z flašky. Bohemka je úplně nejvíc, ale Spurs mám v srdci hned vedle ní. PS: jsem velkým odpůrcem tetování, ale před časem jsem před známými (abych nemohl cuknout) slíbil, že jestli se dožiju ještě nějaké trofeje od jednoho z nich, nechám si klokana i kohouta vytetovat někam lehce viditelně. Tak asi tak.
Ano, myslel jsem na vzájemné osmifinále poháru UEFA :-)
Tak tedy očitý pamětník, stejně jako já...
Ale Tottenham za mě přeci nejsou až takoví "lůzři" -- 1990/91 vítězi FA Cupu, 1998/99 a 2007/08 získali Ligový pohár, 2018/19 finalisté Ligy mistrů -- pravda, čtyři sestupy, ale naposledy v sedmasedmdesátém, mimo první desítku naposledy před více jak 15 lety, kompenzováno postupem do Evropy přes Ligový pohár...
Co chudáci fanoušci takového zelenobílého Plymouthu, kteří zatím slavili prvenství maximálně v třetí lize... :-]