Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Přijel jsem domu až před chvílí a čistě pocitově bez tradiční pauzy na vychladnutí. Třeba po zhlédnutí záznamu změním názor, ale .. První poločas tradiční bohemajzna. Byli jsme lepší, ale dukla tam měla jednu 100% šanci ... a ještě něco náznakově. Máme tam několik dobrých šancí, ale ta osobní fotbalová nekvalita, kdy nedokážeme dát pořádně předfinální a finální přihrávku je u prvoligových profesionálů do očí bijící a ostudná. Ve druhé půli podobný obraz do inkasovaného gólu. Pomohlo vystřídání a neskutečný gól Kácy (když napřahoval z té dálky, říkal jsem "nestřílej" . A on se mi vysmál podobně jako sousedé okolo). Žoldáci už nedokázali reagovat a hotovo. Hodnotit kolektivní snahu a bojovnost je nesmysl, protože to by mělo být samozřejmé. Štve mě Ristovski a Smrž. Velký špatný, horší je už jen Shejbal. Káca jezdí bezvadně po lajně, ale nemá cit v noze při centrech, což paradoxně mohlo znamenat nádherný gól v prvním poločase, když mu centr nevyšel a málem skončil ve vinglu. O pumelici na 1:1 jsem už psal, ale fakt by měl zapracovat na těch centrech. Na Yusufovi je vidět, že je hráč, ale potřeboval by pod sebou ještě někoho na podporu. Čermák byl moc vzadu a ten střed jsme jen překopávali. Naše hra na rychlá tykadla je přečtená a často končí na zmíněné nekvalitě přihrávek. Překvapil mě Hašek (chvíli byl u nás), jak dost slušně stíhal naše rychlíky. Nevím, proč střídal Matoušek, ale koncem druhého poločasu dost vydýchával v předklonu.
Hašek pak naštěstí dostál svým výkonům u nás, když jsme se skrz jeho nejistotu ve vzduchu dostávali v druhé půli do šancí.