Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Ahoj Švejku 2, nevím, pod jakým nickem jsi vystupoval dříve, ale tento je nový, alespoň podle údaje, že je aktivní ode dneška. Patrně jsi insider a něco o tom vnitřku víš, nevím, zda máš nebo ... nemáš možnost něco ovlivnit, ale soudím, že nikoli. Takže tady něco zkoušíš, s cílem alespoň uspokojit svoje ego, asi bych se choval podobně :-)). K těm nápadům: - ano DJ udělal hodně a ani se nedivím, že stále své dítě chová v náručí a nedá ho nikomu jinému; co bude dělat s penězi, které za klub dostane? Proti mně je to sice cucák, ale nejmladší také není. Ty bys třeba chtěl, aby sem vstoupil někdo typu toho floutka z Liberce? To snad ne!!! Nebo arabáci??? Nebo kdo?? Aby se našel někdo, kdo dá peníze a ještě bude zaslepenej fanda Bohemky, to je asi prázdná množina. Jediný bohatý a fanda je asi právě jen DJ - nehmotná aktiva? z účetního hlediska nula a z hlediska ekonomického??? nevím, jako že brand?? To by se projevilo až při transakci s a.s., ale k té asi nedojde z výše uvedeného - asi nestačí peníze nasypat, mít silný sportovní úsek, skvělého trenéra atd.; příklad dnešní Sparta, prachy ano, sportovní ředitel slavný a asi šikovný, když už se balí do Londýna, trenér nevím, ale jaký je výsledek - jednou taloš Stramacionni, pak to vypadalo na slavnou éru, ale jak dlouho trvala? 3 roky?? Pokud bys vydělil vložené peníze počtem bodů v naší lize, tak si myslím, že jsme lepší:-)) - mládež, to je kapitola sama o sobě, ale pozor, je to zapsaný spolek a nemá s a.s. teoreticky nic společného - stadion, zde jsem konzistentní od doby exilu v Edenu, chodil jsem tam, paradoxně se tam dařilo, ale nebylo to ono; stavba kdekoli v Praze byla reálná, i když obtížná, ale když jsem se někde zmínil, tak jsme byl za hlupáka, přeci genius loci, to je to, oč tu běží. Tak se napralo zase pár milionů do trávníků, tzv. drobných úprav (díky za ty záchody:-)) a tak by se dalo pokračovat. Je otázkou, k čemu tyto úvahy (tedy Tvoje, moje i dalších fanoušků) vlastě vedou - jen pro vlastní uklidnění, že to, co máme není ideální, ale není v našich silách to změnit. BOFOR
Švejk má docela pravdu,bohužel to tady moc lidí slyšet nechce. Já už to vím 15let...