Příspěvek Diskuzního fóra
JohnZ napsal:
Od Kováče jsem taky čekal víc.Je vidět,jak sportovní novináři dokážou z někoho udělat trenérský megatalent s nálepkou progresivní.Měli nechat Kozla a udělali by líp.Ale pro mě hlavní z derby severu byl výkon Berana.Skvělý do defenzivy ... i ofenzivy a ještě vygumoval Hlavatýho.Tohle je pro mě záhada.U nás jsme z něj nevyždímali ani polovinu potenciálu a po příchodu do Jablonce prvotřídní výkony.A to hraje na stejný pozici jako u nás.Kde je chyba? Dneska očekávám od hráčů omluvu za derby.Na Klimenta osobku a hlavně se těm mladým klukům vyrovnat v běhavosti a nasazení.Bez toho to nevidím dobře.
Beran ale hraje pořád víceméně stejně, velmi líbivej styl, dobrá technika, rychlost, obratnost, kontrola míče, ale špatná produktivita. Za 10 zápasů ve kterých odehrál vždy 90 minut má 1 gól a 0 asistencí a to už jich Jablonec dal celkem 14. Styl hry si drží, ale má kolem sebe (bohužel) kvalitnější fotbalisty, tak i ta jeho hra víc vynikne, ale určitě bych neřekl, že v Jablonci předvádí prvotřídní výkony a u nás že byl poloviční. Jeho výkon tady a tam vnímám na stejné úrovni.
Myslím, že se mu tady častokrát zbytečně nasazovala psí hlava a svezl se s celkově špatnými výkony týmu a blbou náladou kolem Bohemky. Ale čistě jako fotbalista patřil podle mě mezi ty nejlepší, co se tady za poslední dobu otočili a mrzí mě že ho tu nemáme (nebo alespoň stejný typ hráče).