Detail uživatele diskuzního fóra - jura

Datum prvního příspěvku
04.09.2006
Celkový počet příspěvků
1261
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1146
Ptejte se vedení Bohemky 80
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 3
Tlachy a kecy 10
Jiná komunita 1
Bug Reporting 8
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
WZwjNybq 32 sektor1905.cz, Sektor1905.cz
yuFza0sw 4
JYvew2oQ 4
+W455eaQ 2
xUE11M5q 2
uooTXuF+ 1 Sektor1905.cz
Dg2xRkoO 1
gRx1AoDz 1
ZvOjF3Zk 1
a/FfRoar 1

JohnZ napsal:

Od Kováče jsem taky čekal víc.Je vidět,jak sportovní novináři dokážou z někoho udělat trenérský megatalent s nálepkou progresivní.Měli nechat Kozla a udělali by líp.Ale pro mě hlavní z derby severu byl výkon Berana.Skvělý do defenzivy ...

Beran ale hraje pořád víceméně stejně, velmi líbivej styl, dobrá technika, rychlost, obratnost, kontrola míče, ale špatná produktivita. Za 10 zápasů ve kterých odehrál vždy 90 minut má 1 gól a 0 asistencí a to už jich Jablonec dal celkem 14. Styl hry si drží, ale má kolem sebe (bohužel) kvalitnější fotbalisty, tak i ta jeho hra víc vynikne, ale určitě bych neřekl, že v Jablonci předvádí prvotřídní výkony a u nás že byl poloviční. Jeho výkon tady a tam vnímám na stejné úrovni.

Myslím, že se mu tady častokrát zbytečně nasazovala psí hlava a svezl se s celkově špatnými výkony týmu a blbou náladou kolem Bohemky. Ale čistě jako fotbalista patřil podle mě mezi ty nejlepší, co se tady za poslední dobu otočili a mrzí mě že ho tu nemáme (nebo alespoň stejný typ hráče).

qwerd napsal:

Nevím, kde na A3 sedíš, já jsem ve druhý řadě, ale rozhodně jsem nepozoroval, že by někdo nevybíravě nadával na Kácu a spol. Káca je mladej kluk, kterýmu leccos odpustíš, horší je to se "zkušenýma" ...

Nahoře na A3 to nešlo neslyšet. Souhlasím, že obrana krom Hůlky postrádá potrebnou kvalitu. Nadávalo se tu hodně na Vondru, ale podle mě to byl po Hůlkovi asi nejspolehlivější stoper (i když bych ho radši viděl na kraji). Škoda jeho zranění v téhle situaci. Tipuji, že se brzo ukáže Petrák a doufám, že se mu bude dařit. S Křapkou se bohužel nedá hrát konstruktivně. 

zeli napsal:

To je fakt. Lepší když tam budou sedět joudové co všemu zatleskají a budou šťastní z každé debility.

Nepochopil, nevadí. Lepší, když tam nebudou sedět joudové, co nadávají od první do poslední minuty. 

Kritizovat je normální, chtít lepší výkon taky, být nasranej po prohře je pochopitelný, ale je naivní si myslet, že se vymění trenér a bude to šlapat. Třeba to bude mít krátkodobý efekt, ale pak se to zase vrátí do starých kolejí... Dokud se nepřenastaví myšlení vedení klubu a pojede se stále ten lowcost model, tak to lepší nebude. Proto jsem vděčnej J. Veselýmu, že mi dopřál zažít alespoň jednu úspěšnou sezónu a evropský vyjezd. A to mu nikdo nemůže upřít. Byl to on, kdo měl ambice a naočkoval hráče,  že uvěřili, ze to můžou dokázat. Můžu nesouhlasit s některými jeho rozhodnutími, střídáním atd., ale hrubě ho urážet v osobní rovině je nedůstojný. 

Číst komentáře tady po prohraných zápasech je za trest. Stejně tak sedět na A3, kde se od začátku zápasu do konce nadává nejen na soupeře, ale hlavně na vlastní hráče a trenéra. A to i dost nevybíravě a v osobní rovině. Nikdy by si nemyslel, že to řeknu, ale "zlatí" fanoušci hostů, co si tam maximálně zařvou gól a jinak je od nich klid.

Jestli tohle jsou ti srdcaři a dlouholetí fanoušci Bohemky, co mají na prostředku hlavní tribuny permice x desítek let a teď je klub podle nich "vyhání", tak si říkám, jestli to nakonec nebude ku prospěchu, když se na to vyserou a doprostřed tribuny budou mít šanci se přesunout fanoušci, co nejen nadávájí, ale umí i podpořit a zafandit. Přijde mi to až jako toxický prostředí.

Chodil jsem do kotle skoro 2 dekády, občas tam i teď zajdu na část zápasu za kamarády, letos jsem si ale koupil permice na tribunu, ale to se fakt nedá srovnat... Kotel umí být přísnej, když je potřeba (pamatuji si x proslovů s hráči z očí do očí, včetně srazů s nimi, když teklo do bot), ale je fér a hlavně podporuje hráče, i když se nedaří a snaží se je hecovat. Nechtěl bych třeba být v kůži odchovance Adama Kadlece, který musí pod tou tribunou hrát na lajně. Jasně, všichni vidíme, že se mu nedaří a má daleko do dobré formy, pamatujeme od něj rozhodně lepší zápasy. Ale aby od prvního pokaženého míče poslouchal, jakej je to dřevák, kopyto a div ne, aby si radši zlomil nohy...To je na mě moc.

Jestli tady panovaly obavy, že se to na tribuně popere mezi fanoušky Bohemky a hosty, kteří si tam koupí uvolněné lístky, tak mám dojem, že k tomu spíš dojde mezi námi samotnými, až někomu z nás dojde trpělivost s těmi zapšklými "srdcaři", co by všechny jen vyhazovali a dělali by to sami nejlíp... Už teď se těším na vyhrocený zápas s Hradcem. :)

kolina napsal:

Ono to i teď po tom gólu Ostravy trošku "bublalo" když se začala radovat uprostřed tribuny v11 řadě trojice v ostravských dresech, naštěstí to bylo jen na 2:1 a těsně před koncem...  Nicméně když se něco ...

Myslíte tu tříčlenou rodinu na A3 v 11. řadě, kdy dres měla matka se synem a vedle nich seděl otec, co ten fotbal moc nežral a byl spíš na mobilu? To bylo teda "bublání"... :)) Vždyť byli úplně v pohodě, během zápasu se nijak neprojevovali, nefandili nahlas, neprovokovali. Proč nezmíníte spíš toho fanouška Bohemky pod nimi, co se na ně otáčel po uznání 2. gólu VARem a provokoval je? Přesně v tu chvíli jsem si říkal, aby nás to ještě nevytrestalo a málem se tak na konci stalo. :) 

Pokud jste poslouchal podcast klubu, tak na Spartu a Slavii bude opět omezený režim nákupu vstupenek. Pokud se tam tedy dostanou jejich fans ve větším počtu, tak to půjde za těma fanouškama Bohemky, co jim přes permice nebo DFB kartičky koupí lístky. Baník máme za sebou a ostatní kluby nevyprodají ani sektor hostů, natož aby jejich fanoušci ve velkém skupovali lístky na hlavní tribunu jako organizovaný tábor Baníku.

chlodvik napsal:

Předpokládám, že když někdo nejezdí na výjezdy (protože si to absolvoval před desítkami let), tak to neznamená, že je horší fanda Bohemky... Ok, pokud je někdo v klidu, může to být zdánlivě v pohodě. Přesto ...

Kde v mém příspěvku čtete lepší/horší fanda Bohemky? Já jen tvrdím, že je pouze naší ostudou, že nevyprodáme jedinou tribunu pro pár tisíc lidí vlastními fanoušky na první zápas nové sezóny s Baníkem a bohužel ji ani pravidelně nevyprodáváme na derby se Spartou a Slávií. A pokud ji nevyprodáme my, tak (alespoň za mě) mají mít hostující fans nebo prostě jen fotbaloví diváci možnost si lístky koupit a jít se na zápas podívat.

Já jsem poslední, kdo by zakazoval někomu jít na stadion v symbolech svého klubu. Jdeš s nimi mezi domácí fanoušky? Ok, ale na svoje riziko. Nebuď blbec, nekupuj si lístky do kotle domácích a sniž případné riziko konfliktu na minimum. I tak s ním ale musíš počítat, nejen na stadionu, ale i mimo... To je pro všechny fanoušky, co navštěvují venkovní zápasy, stejné skoro po celé ČR i ve světě. Chceš mít symboly svého klubu mimo sektor hostů? Ok, ale počítej s tím, že na sebe zákonitě bereš jisté riziko, se kterým musíš počítat. 

Na A3 lístky koupit lístky standardně nemůžeš, takže zde evidetně musel zaúřadovat fakt, že došlo k uvolnění permic. Že není mezi bohemákama taková poptávka, že nejlepší místa na stadionu nevemou útokem, ale dostanou se mezi hosty, je prostě čistě náš problém. Jestli bude mít aplikace Bohemka a podmínky pro permice ten vliv, že odpadnou ti držitelé permic, co nechodí a nebo přijdou 5x do roka na nejlepší zápasy a koupí si ty místa v dalších sezónách Bohemáci, co přijdou 15x bez ohledu na soupeře, tak se celý tento problém s hosty vyřeší sám.

chlodvik napsal:

Fotbal super, ale to už popsali zde jiní... Ale takový luxus, aby A3 tribunu obsazovali fanoušci soupeře - to jsme na tom tak špatně, že klub nuti fanousky, aby mohl místa prodat dvakrát?! - a ...

Tohle může napsat snad jen člověk, co nejezdí na výjezdy... Proč by jako nemohli jít na hlavní tribunu? Zaslouží spíš respekt, že vyjedou přes celou republiku, do sektoru hostů se kvůli kapacitě nedostanou a mají možnost koupit lístky jen do našeho kotle (nesmysl) nebo na hlavní. Je spíš naše ostuda, že fanoušci Bohemky dovolí, aby si soupeř mohl koupit lístky a nevyprodáme to sami. Pokud neprovokují (a do toho fakt nepočítám to, že se radují, když dají gól), tak lepší ať tam jsou oni než prázdná místa.

Možná až teď se díky těm pravidlům ukáže, kolik permic na A3/A2 drží fanoušci Bohemky, co nechodí pravidelně a nebo dokonce, že některé historicky vlastní např. fans SKS, co občas na Bohemku přijou kouknout na fotbal, když nehraje jejich klub a aby měli jistotu, že se dostanou na derby s námi. Minimálně z dob "Desítky pro domácí" znám pár takových případů a nemyslím si, že budou jediní. Já sám byl letos překvapenej, kolik bylo propadlých permic a že vůbec šlo koupit super permice na A3/A2. Každý klub potřebuje vychovávat nové a nové fanoušky a pokud dojde k tomu, že si ty místa koupí lidi, co si toho budou vážit a budou chodit pravidelně, tak jen dobře, ne? 

A stejně tak budu mluvit opačně. Pokud vyjede bohemácká rodinka na výjezd a z nějakého důvodu nechce nebo nemůže do kotle hostů, tak ať si koupí lístky na tribunu domácích. A vím, že na drtivý většině stadionů s tím nebudou mít problém. Téměř na každém výjezdu vidím pár našich fans v našich barvách buď na hlavní nebo někde jinde na tribuně domácích a nezaznamenal jsem nějaký problém.