Příspěvek Diskuzního fóra
rio napo napsal:
Dneska (včera jsem na to ještě neměl) jsem si poslechl Liga naruby (isport) a pak taky zhodnocení těsně po zápasu. Když to s lehkým nadhledem shrnu, ono se jim to snad ani nechtělo hodnotit. Tak ... nějak mluvili o tom, že tam nebylo nasazení, že to nebyla TA Bohemka, na kterou nikdo do Ďolíčku nechtěl jezdit, prostě nic. Stran obrany v podstatě není co s tím, jen vyměnit. Nebylo to řečeno ve zlém, ale bylo to smutné konstatování. Tohle všechno víme, tohle všechno už tady padlo stokrát. Jen poslouchat od celkem sympatizujících chlapů takové resumé je smutek na duši. Ale co s tím? Všichni víme, kde nás tlačí bota, ale realita jsou prachy. A taky schopnost najít kvalitní hráče s perspektivou a to u nás jaksi nefunguje. Česká liga je hodně soubojová a na to my teď frajery nemáme. Jo a ještě jedna poznámka. Smrž. Kde je ten tahoun z prvního kola s Ostravou? Od té doby spadl opět do průměru a je to přesně ten Smrž, kvůli kterému jsem dostal naloženo, když jsem ho kritizoval. Ale takhle můžeme jmenovat i další. Čermák v tom prvním kole byl taky dobrý o Yusufovi ani nemluvě. A teď nemluvím prizmatem nedělního trapáku. Nějak se nám chlapci postupně vytrácejí. Ten mančaft není hladový, ten mančaft není nadržený, ten mančaft je jalový. Ten mančaft je jak nároďák. Náhoda?
Souhlasím se vším. Ale to porovnání s nároďákem je pro mě prostě jak červenej hadr. Vždyť tu sami omíláte, že Veselý má špatně poskládanej tým, ale je to taky kvůli financím a Držmíškovi. Do nároďáku si v podstatě můžou ukázat na kohokoliv. Tak je to přece totálně jiná písnička... Že zrovna teď hraje hnusnej nefotbal Bohemka, kterou trénuje asistent repre, a repre, to je jen další důkaz toho, jak českej fotbal jde do prdele a ujel mu vlak - Olomouc to pochopila a vychovává, S+S to pochopili a kupujou cizince, což teda Spartě jde za mě mnohem líp. Liberec to pochopil a chce to dělat jako Sparta, akorát je to taková Sparta z Wishe... A pak jsme tu my, kteří berem kdysi známý jména, který si už jinde neškrtnou, protože Mirek má kontakty - má, ale byly aktuální tak před deseti rokama, bohužel. Já nemám nic proti tomu brát hráče typu Matouška, zkusit oživit talent, ale Hybšové, Čermákové a další vysloužilci, to prostě nikdy nefungovalo. Konkrétně Čermák je prostě ukázkovej žoldák. To už jsou dneska teda všichni, klubismus v podstatě neexistuje, čest výjimkám, ale on je prostě typickej, dokonale o tom svědčí jeho první působení u nás.