Příspěvek Diskuzního fóra

rio napo napsal:

Dneska (včera jsem na to ještě neměl) jsem si poslechl Liga naruby (isport) a pak taky zhodnocení těsně po zápasu. Když to s lehkým nadhledem shrnu, ono se jim to snad ani nechtělo hodnotit. Tak ...

Souhlasím se vším. Ale to porovnání s nároďákem je pro mě prostě jak červenej hadr. Vždyť tu sami omíláte, že Veselý má špatně poskládanej tým, ale je to taky kvůli financím a Držmíškovi. Do nároďáku si v podstatě můžou ukázat na kohokoliv. Tak je to přece totálně jiná písnička... Že zrovna teď hraje hnusnej nefotbal Bohemka, kterou trénuje asistent repre, a repre, to je jen další důkaz toho, jak českej fotbal jde do prdele a ujel mu vlak - Olomouc to pochopila a vychovává, S+S to pochopili a kupujou cizince, což teda Spartě jde za mě mnohem líp. Liberec to pochopil a chce to dělat jako Sparta, akorát je to taková Sparta z Wishe... A pak jsme tu my, kteří berem kdysi známý jména, který si už jinde neškrtnou, protože Mirek má kontakty - má, ale byly aktuální tak před deseti rokama, bohužel. Já nemám nic proti tomu brát hráče typu Matouška, zkusit oživit talent, ale Hybšové, Čermákové a další vysloužilci, to prostě nikdy nefungovalo. Konkrétně Čermák je prostě ukázkovej žoldák. To už jsou dneska teda všichni, klubismus v podstatě neexistuje, čest výjimkám, ale on je prostě typickej, dokonale o tom svědčí jeho první působení u nás.