Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
První, s kým souhlasím. Ostatní (a klidně začněte nadávat, vydržím to) jste naladěni na kritiku, ale ta je dost k hovnu (pardon). První gól hezká střela, asi chyba Křapky, otáčel se, namísto snahy to nějak ... zasáhnout. Druhý, asi off side Tupého Chorého, viděl jsem x krát, ale úhel tak blbej, že nevím, co mne štve, že se to ani neřešilo... A za tohoto stavu si myslet, že se dá něco udělat?? Ano, možná více bojovat, ale co z toho? Zranění, karty, jak píše FAN1905. A teď moje obsese s Transfermarkt (údaje v mil. Euro) Slavia 96,95 Bohemka 6,4 skore z peněžního vyjádření přetažené na hřiště je tedy 16 : 1, rozdíl jde na vrub bojovnosti kluků, o které píšete, že nebyla (já ji také moc neviděl :-)) Individuality - TOP 3 Oscar 10, Diuf 7, Provod 5,5 Fruwald 0,65 Matousek 0,45 Yusuf a Rostovski 0,4 Takže nejlepší Slávista je 20 x lepší fotbalista, než Matoušek :-))) A na okraj Slavia B hrající 2. ligu je za 5,5 (tedy skoro jako my), nejmladší Belžík, syn kamaráda je v 16 letech oceněn na 0,5 (hahaha jako Matoušek, 99% z vás to jméno nikdy neslyšelo :-))) Tak a začněte, že nemám pravdu.... :-)))
Ja bych nerek ze nemas pravdu, samozrejme vliv ma, kdyz mas kadr na ligu proti kadru na 3. ligu. Jen proste ta cena zohlednuje delku smlouvy, vek, aktualni formu, odmenu... takze se to uplne neda vzit jak pises, ze nekdo je 20x lepsi nez Matousek. Nemam to v hlave, ale vsadim se, ze v peaku byl docela drahej, na ligovy pomery, i Hronek. Protoze mu Slavie dala delsi smlouvu s vysokym platem. A bum, najednou je prakticky bezcennej. A proto to porovnani minimalne trosku kulha, byt se zda jako objektivni a jasny.