Příspěvek Diskuzního fóra
JohnZ napsal:
Nejvíc mě neštve prohra,ale zbabělý výkon bez zápalu.Bez emocí.Náš fotbal nikoho nebolí a to je přesně to jak tyhle zápasy naší špičce usnadňujeme.To spíš dostáváme naloženo my.Všechny souboje prohraný.Záloha neudrží míč.Obrana může hrát v jakýmkoli ... složení i systému a bude to chaos.Strašně mě hráči zklamali přístupem.Přitom nemáš co ztratit,ale můžeš se vytáhnout.Nedokážu si představit co by s nimi po takovým výkonu udělal Janotka nebo Svědík.To by naše leklý ryby hodně pocítili.Jaroslave přitvrdit!A kdo nechce za zelenobílý barvy makat tak ven!S tímhle výkonem nás za týden porazí Kliment sám.
Janotka je letos mezi trenery muj cernej kun, sledoval jsem ho uz loni s beckem. Mel koule vyhodit stalice, posunout si kluky co zna a je to super. Jinak za me Drchal vubec neni platnej jako pri prvnim angazma, tam aspon trhal obrany, dostaval do sanci spoluhrace - ted si hraje na Messiho, ale jeste jsem ho v lize nevidel prejit hrace, plus kazda strela konci v prvnim hraci mezi nim a brankou (i kdyz je hrac jedinej v okruhu 3 metru okolo). Obrana skoda mluvit, Krapka stoji dva metry od Dioufa a pred strelou se jeste otoci zady, dva hraci nejsou schopny odmazat balon do hajzlu a misto toho si ho ukopnou do brany. Ty vole, nemehlo Chory nam dal gol patickou, OK, ta ,,prihravka" bylo ukopnuti, ale NIKDO U NEJ NENI! Jestli Vesely tvrdi, ze se trikrat behem zapasu snazili zmenit system, tak jednak nevim jakej, protoze tam vsichni behali jak deti bez maminky a bali se kolemjdoucich, a jednak jestli hraci nevedi co hrat a jak se maji preformovat, ci je to problem? Nespravne chapou pokyny trenera - a/nebo jsou uplne nepouzitelni. Vcera to bylo fakt sileny, Slavii zapas vubec nebolel, bylo to pro ne jak kdyby si kopli pratelacek proti vlastni juniorce. A koukat se na vysmatyho Borila, s kterym si po zaverecnym hvizdu Mira Miller pratelsky pokeca... chapu ze se znaji, ale nechte si to laskave do tunelu, kde to ti nasrani a promrzli fanousci nevidej, diky.