Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Ahoj, ušetřil jsi mi ťukání, zcela se pod to podepisuji, jen malý doplněk k permicím. Někteří z fanoušků nepochopili, že kritika není o tom, zda někdo umí či neumí se podívat do mobilu, ale kritika byla ... a u mne navždy zůstane na princip celé záležitosti a špatnou komunikaci, která s tím souvisela. Druhá poznámka související s dotazem, jak to dopadlo s cca 6 metry pozemku od Sokola Vršovice. Definitivě nedali (rozuměj neprodali), jejich hesla a zásady jsou v řiti, ostatně to prokázala i ta jejich šéfová slušnou defraudací asi před rokem? Jo a za počasí kromě Vejsady může ještě zkur...Sparta !!!! BOFOR
Ano, souhlas, člověk v mém věku už všechno neudrží... A k Sokolu - nerad generalizuju, ale mám z jejich jednání dosti podobný pocit a tou defraudantkou to jen vyvrcholilo... Kde jsou ty časy, kdy můj děda poslal v roce 1940 žádost o konání taneční zábavy pod záštitou Sokola na obrlandrát do Moravských Budějovic a zaručil se osobně jako zástava, že nedojde k žádným výstřelkům... Dnes, škoda mluvit, čest výjimkám... Holt když jsou někde dotace, tak to šmejdy elektrizuje, lhostejno v jakém dresu...