Příspěvek Diskuzního fóra

vituscz napsal:

Slušný.. :) jak to vůbec probíhalo? Nějaký zajímavý postřehy?

Pokusím se to shrnout za sebe, jak jsem to vnímal ve čtvrtek večer já...

Pozitiva:

1. obdivuhodná otevřenost trenéra. Fakt z něj mám dobrej pocit. Na nic si nehraje, přitom ale nesklouzává k trapnostem a žoviálnostem. Navíc je velmi vtipný - viz rohy na zadní tyč nebo "Petrášek má dva metry, když vyskočí tak dva a půl, takže v neděli to zase na zadní tyč nepřekopneme..."...:-)

2. Pantáta - mluvil s rozvahou a moc dobře si je vědom toho, že řekl jen to, co mohl. Má celkem jasnou vizi a asi i instinkt. Odcházel jsem ze stadionu s informacemi o stadionu moudřejší...:-).

3. příprava a moderování pánů Koukala a Pavlíka

Negativa:

1. fakt nevím, co si mám o "strategii" s mládeží myslet. Nevím, jestli to, že pan Svoboda sděluje, že je v Bohemce od roku 1988, je dobře nebo špatně...

2. Pánové Pavlík a Koukal obhajovali neobhajitelný bordel v systému permanentek, což chápu - koneckonců Honzík Hamrů musel svým domovským družstevníkům taky nějak prodat, že se budou slučovat se slabším JZD... Ale chápu, jsou zaměstnanci... Nevím, ale zdálo se mi, že při diskusi o permanentkách Pantáta udiveně pozdvihoval obočí, ale můžu se mýlit. Každopádně pokud bude ještě jeden průšvih s permanentkami, nevím, kde pánové Pavlík s Koukalem budou brát argumenty pro tento paskvil. Obávám se, že efekt z prodeje neobsazených míst nevyrovná úbytek pravověrných, o morálním hazardu ani nemluvě...

3. Chladno - za to ale nikdo nemůže, možná Vejsada...:-)