Příspěvek Diskuzního fóra
qwerd napsal:
Nevím, kde na A3 sedíš, já jsem ve druhý řadě, ale rozhodně jsem nepozoroval, že by někdo nevybíravě nadával na Kácu a spol. Káca je mladej kluk, kterýmu leccos odpustíš, horší je to se "zkušenýma" ... defenzivníma hráčema jako Hybš, Křapka, Shejbal a spol. Tam už ta míra tolerance na chyby je značně menší, když už něco odkopali. S Jardou jsme si během zápasu povídali, že je naše defenzivní hra strašná a on odvětil, že to ví. To mi jako nevybíravý nadávání v osobní rovině nepřijde. A pokud si fanoušek zaplatí permici, má nárok na kritiku, stejně jako tak mile rád pochválí a zatleská, když je za co. Slepě tleskat a nic neříkat, když to stojí za hovno asi není úplně cesta.
Nahoře na A3 to nešlo neslyšet. Souhlasím, že obrana krom Hůlky postrádá potrebnou kvalitu. Nadávalo se tu hodně na Vondru, ale podle mě to byl po Hůlkovi asi nejspolehlivější stoper (i když bych ho radši viděl na kraji). Škoda jeho zranění v téhle situaci. Tipuji, že se brzo ukáže Petrák a doufám, že se mu bude dařit. S Křapkou se bohužel nedá hrát konstruktivně.