Příspěvek Diskuzního fóra
jura napsal:
Číst komentáře tady po prohraných zápasech je za trest. Stejně tak sedět na A3, kde se od začátku zápasu do konce nadává nejen na soupeře, ale hlavně na vlastní hráče a trenéra. A to i ... dost nevybíravě a v osobní rovině. Nikdy by si nemyslel, že to řeknu, ale "zlatí" fanoušci hostů, co si tam maximálně zařvou gól a jinak je od nich klid. Jestli tohle jsou ti srdcaři a dlouholetí fanoušci Bohemky, co mají na prostředku hlavní tribuny permice x desítek let a teď je klub podle nich "vyhání", tak si říkám, jestli to nakonec nebude ku prospěchu, když se na to vyserou a doprostřed tribuny budou mít šanci se přesunout fanoušci, co nejen nadávájí, ale umí i podpořit a zafandit. Přijde mi to až jako toxický prostředí. Chodil jsem do kotle skoro 2 dekády, občas tam i teď zajdu na část zápasu za kamarády, letos jsem si ale koupil permice na tribunu, ale to se fakt nedá srovnat... Kotel umí být přísnej, když je potřeba (pamatuji si x proslovů s hráči z očí do očí, včetně srazů s nimi, když teklo do bot), ale je fér a hlavně podporuje hráče, i když se nedaří a snaží se je hecovat. Nechtěl bych třeba být v kůži odchovance Adama Kadlece, který musí pod tou tribunou hrát na lajně. Jasně, všichni vidíme, že se mu nedaří a má daleko do dobré formy, pamatujeme od něj rozhodně lepší zápasy. Ale aby od prvního pokaženého míče poslouchal, jakej je to dřevák, kopyto a div ne, aby si radši zlomil nohy...To je na mě moc. Jestli tady panovaly obavy, že se to na tribuně popere mezi fanoušky Bohemky a hosty, kteří si tam koupí uvolněné lístky, tak mám dojem, že k tomu spíš dojde mezi námi samotnými, až někomu z nás dojde trpělivost s těmi zapšklými "srdcaři", co by všechny jen vyhazovali a dělali by to sami nejlíp... Už teď se těším na vyhrocený zápas s Hradcem. :)
Nevím, kde na A3 sedíš, já jsem ve druhý řadě, ale rozhodně jsem nepozoroval, že by někdo nevybíravě nadával na Kácu a spol. Káca je mladej kluk, kterýmu leccos odpustíš, horší je to se "zkušenýma" defenzivníma hráčema jako Hybš, Křapka, Shejbal a spol. Tam už ta míra tolerance na chyby je značně menší, když už něco odkopali. S Jardou jsme si během zápasu povídali, že je naše defenzivní hra strašná a on odvětil, že to ví. To mi jako nevybíravý nadávání v osobní rovině nepřijde. A pokud si fanoušek zaplatí permici, má nárok na kritiku, stejně jako tak mile rád pochválí a zatleská, když je za co. Slepě tleskat a nic neříkat, když to stojí za hovno asi není úplně cesta.