Příspěvek Diskuzního fóra
Klokan z Černošic napsal:
Já si zase pamatuji, že když nebyly prachy a nebo jsem to nestíhal, tak jsem dal dědkovi u vchodu 5,- Kčs a on mne pustil na druhou půli. A nic jsem nemusel reklamovat :-))). Pro ... mladší, cena byla 10,- Kčs plus 1,- Kčs na podporu mládežnického sportu v situaci, že se hrál dorost předzápas. Dnes by se všichni po..., kdyby jim tam běhal před ligou někdo 90 minut...(pozor, paměť neslouží, help!! mám pocit, že tenkrát hrál dorost 2 x 40, pamatuje si to někdo????)
Připomněl jste mi dobu mého mládí....v té době jsem v ligovém dorostu působil a tak si dobře pamatuji jak jsme se na takové zápasy těšili.Ano,poločas 40 min. a ke konci zápasu plné ochozy,které již slušně povzbuzovaly. Trenéři Ledecký,Žďárský namátkou i kluci,kteří i s ,,A,, mužstvem občas trénovali ( Balšánek,Marinov,Krupka,Pavel Kouba,Mazánek,Ježdík,Suchomel)ti koketovali s reprezentací. Na tribuně Pospíchal,Zadina,Svoboda a v první půlce i hráči. Mimochodem, v útrobách stadionu jsme se s našimi idoly potkávali a uctivě je zdravili,vždy následovala odpověď a my byli v ,,sedmém nebi,,. Byl tak přehled o talentech jak mezi trenéry tak fanoušky. A ta atmosféra dnešní mládež může bohužel závidět. Po zápase řada za střídačkama patřila nám a byla vždy obsazena.Kráááásný . Jo a ještě občas proběhl i trénink před zápasem,zpestření, jinak každý den vlakem směr Klánovice.