Příspěvek Diskuzního fóra
cézar napsal:
Jsem rád, že u mě převládl rozum a permici jsem letos po letech neobnovil. Systém mi nenabídl slevu za obnovení, reklamace nemám náladu někam pořád psát a přeprodávání mě odradilo. Rád jsem jezdil na fotbal ... v klidu a ne, že budu neustále kontrolovat nějaké aplikace. A hlavní důvod je v předchozí větě. NA FOTBAL jsem jezdil rád, tenhle odvar podporovat nebudu. A to jsem měl štěstí, že jsem neodolal a jel jsem na Baník, který jsme i s dávkou štěstí po letech porazili. Dnešek nemá cenu komentovat, podobně určitě podpoříme Budějovice, aby se tradičně na nás rozjeli...Moc rád bych věřil v lepší zítřky a kultivovaný fotbalový stadion. Ten máme nejbídnější v lize.
Já bych i ten horší fotbal a s tím spojené prohry snesl. Každý klub prožívá různá období, dobrá a horší a i ten smutek a nadávání k tomu patří. Ale chození na fotbal jsem měl vždycky spojený se svobodou a ne s nějakou povinností. Bohužel, dnes kluby zneužívají lásku fanoušků k fotbalu a ke klubu k tomu, aby je přinutili k podvolení se další digitalizaci a myslím, že už to došlo moc daleko a pokud kluby nezařadí zpátečku, tak začnou fanoušci pomalu ale jistě ubývat.