Detail uživatele diskuzního fóra - JanProchazka
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 273 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
xEvsKc3L | 56 | |
XAE1+ONH | 31 | |
AYS1w7WL | 24 | |
faPqSLqc | 16 | |
wZdsq1bo | 16 | |
TyjM3w+T | 6 | |
zoTklvgh | 5 | |
Ycj8WnKh | 5 | |
CJhbbHCR | 5 | |
MUG4j2Lq | 4 | |
DYFOi2z/ | 4 | |
cIoSTIGQ | 3 | |
EvQn7ilh | 3 | |
3ZMvBMIH | 3 | |
h2+vfJ4v | 3 | |
PzN6PuQj | 2 | |
P40roQuc | 2 | |
c6p+TjRm | 2 | |
74D9p2Qc | 2 | |
pdnDPcKC | 2 | |
HDfa1WWy | 2 | |
5okASSEv | 2 | |
TW5aYtsT | 2 | |
qyuDp+T5 | 2 | |
s1rY9iUn | 2 | |
AT1QjiD/ | 2 | |
Pl9Jw04y | 2 | |
rDauL1vD | 2 | |
UnuoL58J | 1 | samett |
kNa3+KHa | 1 | |
7pcMh7TJ | 1 | |
PgP7c35t | 1 | |
FAsZCj/h | 1 | webera |
ZByhthxX | 1 | |
r60vJzBb | 1 | |
ZPo+VOtL | 1 | |
c16APVWj | 1 | |
fv6+igdo | 1 | |
njPohQtX | 1 | |
6lVBiYII | 1 | |
Ct5Gp4h3 | 1 | |
NixlyI+m | 1 | |
uDelp9mu | 1 | |
nQsjYruD | 1 | |
5TGTnA5w | 1 | |
uG6i4hpH | 1 | |
DZNMqCTh | 1 | |
KPgKucow | 1 | |
szxKpvfy | 1 | |
62ww4aXF | 1 | |
8VFNgRG4 | 1 | |
t6YzEAA3 | 1 | |
Ud/52Gfg | 1 | |
IZrGnvlo | 1 | |
44E2rxgB | 1 | |
6cBVvV+N | 1 | |
Fp8m1PmG | 1 | |
bS4o3YRd | 1 | |
MRi7LotW | 1 | |
OP6ew0z6 | 1 | |
X1aCuW+Y | 1 | |
yQHzdgB6 | 1 | |
ZlYOui0V | 1 | |
hH81tBIb | 1 | |
/of3D4Y6 | 1 | |
V6FyW1Jt | 1 | |
fXUXLAN4 | 1 | |
0nio6hfL | 1 | |
CWQ9rt+P | 1 | |
2hmQexgj | 1 | |
dGSetaCn | 1 | |
KvECVbaE | 1 | |
2dpwpkxu | 1 | |
38EuojkC | 1 | |
M6NvsoAo | 1 | |
efd86qeI | 1 | |
1LvqF/R8 | 1 | |
wvlU7ULX | 1 | |
nrrmRpDH | 1 | |
x/WchxIx | 1 | |
Q+4H+cOe | 1 | |
lFttCumA | 1 | |
lc+LFKsr | 1 | |
fZTeSj4b | 1 | |
D4VDV7eo | 1 | |
5cTqVzuc | 1 | |
gYKKg7Vp | 1 | |
lHb2DyG3 | 1 | |
klNpQv7+ | 1 | |
oxamBaNl | 1 | |
jeiEiEsZ | 1 | |
oLrYXUlI | 1 | |
JzuYuAYl | 1 |
Klokan z Černošic napsal:
Vojta Novák je zde mnoha fanoušky adorován podle mého názoru zcela nekriticky. Není o nic lepší a asi ani o nic horší než ostatní, výhodou je jeho mládí. Za týden doma Sparta, snad nenastane situace, že ... se uvolněné vstupenky dostanou do rukou sralťanům, to bych ve svém okolí nesl dost těžce. Už se někdo z vedení vyjádřil k tomu, jak se budou případné chyby v systému reklamovat? Myslím tím to, že jsem sice byl, ale systém hlásí, že nikoli. Nemělo by to být opačně, tedy nikoli, že my jako pitomci si po každém utkání budeme kontrolovat, zda jsme byli a něco dokazovat, ale systém by nám měl poslat automaticky hlášku, POZOR, NEPŘIŠEL JSI FANDIT!!!. Pak by ale stejně nastalo "dokazování", že sice v systému nejsem, ale .... Takže znova prosím pány Koukala a Pavlíka, nebo kohokoli jiného, zkuste přerušit bobříka mlčení, není to foglarovka, ale Bohemka. BOFOR
Důkazní břemeno je na Tvé straně, Ty musíš prokázat, žes na zápase byl, a je na libovůli poskytovatele služby, v tomto případě klubu, jestli Ti dá za pravdu. Tohle je princip digitalizace obecně. Je to levnější a výhodnější pro poskytovatele služby (ať je to klub, firma nebo stát) a pro Tebe jako uživatele to znamená nejistotu a stojí Tě to čas navíc, který Ti nikdo nezaplatí.
cézar napsal:
Jsem rád, že u mě převládl rozum a permici jsem letos po letech neobnovil. Systém mi nenabídl slevu za obnovení, reklamace nemám náladu někam pořád psát a přeprodávání mě odradilo. Rád jsem jezdil na fotbal ... v klidu a ne, že budu neustále kontrolovat nějaké aplikace. A hlavní důvod je v předchozí větě. NA FOTBAL jsem jezdil rád, tenhle odvar podporovat nebudu. A to jsem měl štěstí, že jsem neodolal a jel jsem na Baník, který jsme i s dávkou štěstí po letech porazili. Dnešek nemá cenu komentovat, podobně určitě podpoříme Budějovice, aby se tradičně na nás rozjeli...Moc rád bych věřil v lepší zítřky a kultivovaný fotbalový stadion. Ten máme nejbídnější v lize.
Já bych i ten horší fotbal a s tím spojené prohry snesl. Každý klub prožívá různá období, dobrá a horší a i ten smutek a nadávání k tomu patří. Ale chození na fotbal jsem měl vždycky spojený se svobodou a ne s nějakou povinností. Bohužel, dnes kluby zneužívají lásku fanoušků k fotbalu a ke klubu k tomu, aby je přinutili k podvolení se další digitalizaci a myslím, že už to došlo moc daleko a pokud kluby nezařadí zpátečku, tak začnou fanoušci pomalu ale jistě ubývat.