Příspěvek Diskuzního fóra
chlodvik napsal:
Předpokládám, že když někdo nejezdí na výjezdy (protože si to absolvoval před desítkami let), tak to neznamená, že je horší fanda Bohemky... Ok, pokud je někdo v klidu, může to být zdánlivě v pohodě. Přesto ... se mi fakt zajídá, když na nejlepších místech sedí fanoušci hostí a navíc se symboly. Myslím, že systém je nedomyšlený. Myslím, že nejsem xenofob, ale vadí mi, když na hlavní tribuně vyskočí fanoušek hostí v jejich symbolech a raduje se, byť neprovokuje... V kotli by je naši asi nesnesli, že, takže tvůj popis dramaticky nesedí? Ať chodí, ale bez symbolů... Proč se loni nepouštěli fanoušci například Sparty vůbec mimo sektor se symboly? Ok, chceš mít symbol, jdi ke svým, nemůžu si pomoci. Jak potom zajistíš, že ho někdo od nás nenapadne, aniž by provokoval?! Byl jsem onehdá svědkem, když jeden dezolát napadl slovně ukrajinskýho kluka, co měl dres svýho klubu s malinkou ukrajinskou vlajkou, byla mi hanba! A tady se jedná o hosty v jejich dresech a jejich šálách!!! V tu chvíli sektory hostí postrádají smysl...
Kde v mém příspěvku čtete lepší/horší fanda Bohemky? Já jen tvrdím, že je pouze naší ostudou, že nevyprodáme jedinou tribunu pro pár tisíc lidí vlastními fanoušky na první zápas nové sezóny s Baníkem a bohužel ji ani pravidelně nevyprodáváme na derby se Spartou a Slávií. A pokud ji nevyprodáme my, tak (alespoň za mě) mají mít hostující fans nebo prostě jen fotbaloví diváci možnost si lístky koupit a jít se na zápas podívat.
Já jsem poslední, kdo by zakazoval někomu jít na stadion v symbolech svého klubu. Jdeš s nimi mezi domácí fanoušky? Ok, ale na svoje riziko. Nebuď blbec, nekupuj si lístky do kotle domácích a sniž případné riziko konfliktu na minimum. I tak s ním ale musíš počítat, nejen na stadionu, ale i mimo... To je pro všechny fanoušky, co navštěvují venkovní zápasy, stejné skoro po celé ČR i ve světě. Chceš mít symboly svého klubu mimo sektor hostů? Ok, ale počítej s tím, že na sebe zákonitě bereš jisté riziko, se kterým musíš počítat.
Na A3 lístky koupit lístky standardně nemůžeš, takže zde evidetně musel zaúřadovat fakt, že došlo k uvolnění permic. Že není mezi bohemákama taková poptávka, že nejlepší místa na stadionu nevemou útokem, ale dostanou se mezi hosty, je prostě čistě náš problém. Jestli bude mít aplikace Bohemka a podmínky pro permice ten vliv, že odpadnou ti držitelé permic, co nechodí a nebo přijdou 5x do roka na nejlepší zápasy a koupí si ty místa v dalších sezónách Bohemáci, co přijdou 15x bez ohledu na soupeře, tak se celý tento problém s hosty vyřeší sám.