Příspěvek Diskuzního fóra

chlodvik napsal:

Předpokládám, že když někdo nejezdí na výjezdy (protože si to absolvoval před desítkami let), tak to neznamená, že je horší fanda Bohemky... Ok, pokud je někdo v klidu, může to být zdánlivě v pohodě. Přesto ...

Kde v mém příspěvku čtete lepší/horší fanda Bohemky? Já jen tvrdím, že je pouze naší ostudou, že nevyprodáme jedinou tribunu pro pár tisíc lidí vlastními fanoušky na první zápas nové sezóny s Baníkem a bohužel ji ani pravidelně nevyprodáváme na derby se Spartou a Slávií. A pokud ji nevyprodáme my, tak (alespoň za mě) mají mít hostující fans nebo prostě jen fotbaloví diváci možnost si lístky koupit a jít se na zápas podívat.

Já jsem poslední, kdo by zakazoval někomu jít na stadion v symbolech svého klubu. Jdeš s nimi mezi domácí fanoušky? Ok, ale na svoje riziko. Nebuď blbec, nekupuj si lístky do kotle domácích a sniž případné riziko konfliktu na minimum. I tak s ním ale musíš počítat, nejen na stadionu, ale i mimo... To je pro všechny fanoušky, co navštěvují venkovní zápasy, stejné skoro po celé ČR i ve světě. Chceš mít symboly svého klubu mimo sektor hostů? Ok, ale počítej s tím, že na sebe zákonitě bereš jisté riziko, se kterým musíš počítat. 

Na A3 lístky koupit lístky standardně nemůžeš, takže zde evidetně musel zaúřadovat fakt, že došlo k uvolnění permic. Že není mezi bohemákama taková poptávka, že nejlepší místa na stadionu nevemou útokem, ale dostanou se mezi hosty, je prostě čistě náš problém. Jestli bude mít aplikace Bohemka a podmínky pro permice ten vliv, že odpadnou ti držitelé permic, co nechodí a nebo přijdou 5x do roka na nejlepší zápasy a koupí si ty místa v dalších sezónách Bohemáci, co přijdou 15x bez ohledu na soupeře, tak se celý tento problém s hosty vyřeší sám.