Příspěvek Diskuzního fóra
Maasha napsal:
Toho Melichara jsem chtěl zrovna navrhnout. ;) navíc už má zkušenosti a přitom ročník 2000.
Všichni výše jmenovaní (včetně Melichara) by v systému, jakým se prezentujeme , nijak zásadně neovlivnili obranou hru . Kinský a jeho manažerský tým nedoporučují pro golmana repre 21 Bohemians. Do klubu jako je Bohemka se nechodí pro peníze, ale jak se posunout po sportovní stránce. On už má svoje PR, nemusí se za každou cenu dostat do 1.ligy. V určitých případech se chodí třeba za trenérem,tréninkovými možnostmi( má cenu se každý den trmácet do Uhříněvsi?),popř.šancí na pohárovou Evropu, příslibem,že se v klubu něco buduje směrem do budoucnosti-nějaké sportovní plány. Z tohoto pohledu jsme pro managment p.Kinského mimo hru. Slovy nejmenovaného hráče,, když mně vše vybouchne,tak v nejhorším vezmu tu Bohemku,,. Věřím,že jednoho dne bude líp ale chce to zapálené lidi s tím něco dělat(Držmíšek a spol. to asi nebudou),vytvořit tlak na Lokádu,dát si cíle,které budou veřejně známé a tudíž pod drobnohledem fandů. Pak jsem ochoten finančně pravidelně přispívat( ne jen pivníma pohárkama a občas choreo). Klokani,jinak hezký prázdniny.