Příspěvek Diskuzního fóra
Borek1 napsal:
Všichni se tady shodnou jaký je Prekop klenot a když ho Jarda Veselý vyměnil za Koubka, tak spousta místních mu za to nemohla přijít na jméno:-) nebo když dal málo šancí Osmančíkovi(teď občas střídá v ... druhé lize) každému se někdy něco povede a jindy ne. Třeba Hrubý se nepovedl a to spousta fanoušků, včetné mne jeho příchod vítala. Já očekávám hodně od Smrže, jenže ten toho moc nestačil nahrát neb se dlouhodobě zranil. Já prostě zcela důvěřuji našemu trenérovi a jsem strašně rád, že ho tady máme a pokud jemu a Hejkalovi dá i Darek víc pravomocí a nějaký ten budget na posily, tak věřím, že poháry loni nebyly naposled.
Zdravím,já si myslím,že jediná cesta pro budoucnost je koncepční nastavení celého klubu,kde by mělo vše směřovat k prezentaci hry,popř.postavení ,,A,, mužstva. Pro koncepční práci si myslím,že pan trenér není vhodný kandidát,v tom mě utvrzuje i jeho angažmá u repre. Vyžaduje to 100% nasazení nejen jeho ale i sportovního ředitele a celého vedení klubu včetně osob na Lokádě. Naopak stávající nastavení výše zmiňovaným plně vyhovuje.A tak příspěvky do debat byly,jsou a budou nadále podobné,takže když budeme archivovat,max. v budoucnu změníme jména. Obě ,,S,, v minulosti měly podobný problém ale ač nerad,musím přiznat že např. Hřebík (možná i podobný pohled na fungování klubu měl i L. Přibyl) šli správnou cestou. Až budeme tak dvě až tři sezony za sebou hrát v horních patrech ligy,pak teprve uvěřím,že se jde dobrým směrem.