Příspěvek Diskuzního fóra
JohnZ napsal:
Já bych dneska mužstvo pochválil.Hrálo strop.Největší slabinou je teď obrana.Problémy máme s rychlostníma útočníkama.Zpevnil by to Petrák.Soukup udělal chybu v nejblbší době ale jinak je za mě jasná jednička a nechápu,proč si ho léta držíme ... ve třetí lize.Opět skvělý Hůlka,kterýmu to v záloze sedí,potom Beran i Kadlec.Ten kluk roste zápas od zápasu.Má pořád větší sebevědomí.Jedna rada.Nechoď od nás do obou S ani k Šádkovi,ale rovnou ven.V útoku nám hraje jen Prekop.Dneska dřel i když to k ničemu nevedlo.Přeju mu slovenský nároďák.Puškáčovi poděkovat za služby a už ho nechat na lávce.Zkusit dát prostor Hufovi.Ty nůžky mezi velkou trojkou a zbytkem jsou stále víc rozevřený a po těch penězích co jim přitečou z pohárů to bude ještě horší.Jednoduše.Pokud nepřijde doba,kdy si pořídíme hráče kvalit Birmančeviče,tak se poměry moc nezmění.A to by se musel stát zázrak.
Dobré jitro JohneZ, díky za naťukání, já se už nemusím dále vysilovat. Pravdivé, jasné; komentáře typu Křapka - slabina, k čemu to je? To přeci vidíme. Kdo ne jeho místo, už nevím, kdo to napsal, ale k maturitě jsem to měla nadřené, i když to byla blbina, dneska se to hodí. Naopak, klkům chci ještě jednou poděkovat, teď hlavně alespoň 4 body v posledních kolech, to bude mnohem důležitější.
Pozor, stejda Google, ten Bezruč, to byl machr :-)))
Tak málo mám krve a ještě mi teče
z úst.
Až bude růst
nade mnou tráva, až budu hnít,
kdo na moje místo,
kdo zdvihne můj štít?