Fotbal - Bohemians
Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Přihlašte se nebo se zaregistrujte
Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.
Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.
Radim73 napsal:
Dobrý den prosím seženete do budoucna pořádného golmana, dnes se opět ukázalo jak máme slabého brankáře
Presne!a proto Patrik na plac!!mame takového talentovaného golmana a nechyta?!na co furt sakra čekáte?!frystyho i valese mam rad a vazimsi jich ale současné nemají na to delat jedničku!!uz se Hasku kurva prober!!
N.N.B napsal:
Ale jo,na tiskovku koukni.Misto aby přiznal,že první půli prokoučoval,tak jede klasickou hru ,chodí pešek okolo......Jaký rozdíl od vyjádření Conteho nebo Trpišovského.Radič dnes dobrej,ještě půjde na horu teda jestli bude příště v základu.Pan Pokorný k tomu ... se snad ani nemá cenu vyjadřovat.Havel na hrad :)
Já na ni bohužel opet koukal!proste ať už se na to vysere,trénuje nas už moc dlouho a nikde neninic videt!Rada už má prý natrenovano davno a to jeho oživení bylo dnes dost videt.takovyhle hráč s myšlenkou musí hrát v základu.Pokorny je naprosto tragicky posledních x zápasu a stejne hraje..a proc nehraje bojovník Bartas?!(opovazte se vedení poslat bartase,stejne jako smidaka,na hostovacku!!!golmani (Fryšták a Valeš )jsou marni od začátku sezony,proc už kurva nedostane sanci Patrik?!Hasku jestli chces stavět jen své oblíbence tak se seber a vypadni!my jsme Bohemka!hrajeme srdcem a nebudes si tu nasazovat jen své oblíbence!za me ideal Slezi a Hruška a Hašek VEN!!!
bohemak11 napsal:
Taky už ty tiskovky Haška nedavam.jednak jak muže pochválit vůbec rozhodci?vzdyt ta pinda ani nevěděla co piska?uz jen v prvním poločase měla byt minimálně jedna červená!a penalta na Ugwu za me jasná!byt taková situace v ... Plzni na Sparte nebo Slavií,tak se pentle piska,proc u nas kurva ne?ikdyz je otázka zdali bychom ji vůbec dali..a co se tyče hry,kazdopadne Rada pristi zapas do základu..Fryšták se moc opet dnes nepredvedl(proc už sakra nenasadi toho Patrika?!)a nechapu ze začne zapas a my si v prvním poločase skoro nedokážeme prihrat ..druhy poločas super ale to jen diky Radicovi!a Havla stůj co stůj koukejte podepsat!!toho je v Plzni skoda!
Ale jo,na tiskovku koukni.Misto aby přiznal,že první půli prokoučoval,tak jede klasickou hru ,chodí pešek okolo......Jaký rozdíl od vyjádření Conteho nebo Trpišovského.Radič dnes dobrej,ještě půjde na horu teda jestli bude příště v základu.Pan Pokorný k tomu se snad ani nemá cenu vyjadřovat.Havel na hrad :)
ludvavestec napsal:
Ta tiskovka je festival trapnosti. Tohle se opravdu nedá poslouchat :(
Taky už ty tiskovky Haška nedavam.jednak jak muže pochválit vůbec rozhodci?vzdyt ta pinda ani nevěděla co piska?uz jen v prvním poločase měla byt minimálně jedna červená!a penalta na Ugwu za me jasná!byt taková situace v Plzni na Sparte nebo Slavií,tak se pentle piska,proc u nas kurva ne?ikdyz je otázka zdali bychom ji vůbec dali..a co se tyče hry,kazdopadne Rada pristi zapas do základu..Fryšták se moc opet dnes nepredvedl(proc už sakra nenasadi toho Patrika?!)a nechapu ze začne zapas a my si v prvním poločase skoro nedokážeme prihrat ..druhy poločas super ale to jen diky Radicovi!a Havla stůj co stůj koukejte podepsat!!toho je v Plzni skoda!
Co se jako děje s Tondou Vanousem?Přijde mě, jako že se mu nechce hrát.........pod Haškem?
V 21' mu to jde a tady????.........
Ta tiskovka je festival trapnosti. Tohle se opravdu nedá poslouchat :(
Jan Vodháněl v Ďolíčku podepsal smlouvu do 31. 12. 2021.
Vodháněl je snad náš.
Je to na trenérovi, co uvidí dál.
Základ pro příště jako dnešní druhá půle.
Bohemka vs. Simulantov/Gottwaldov
Fanoušci ocenili výkon klokanů 30.350,-Kč
bb.............288ks
odnos........319ks
DFB si velmi váží každého kelímku, který skončil v bb nebo byl odnesen. Moc děkujeme za podporu!
Klokani,myslíte,že už trenér Hašek procitnul?První poločas překropeno,holomajzna,Vacek nedá přihrávku a oba goly jdou za Pokorným.Druhý poločas o něčem jiným,Rada zrychluje hru,v útoku oba černoušci a najednou se na to nechá dívat a ono to jde!Havel super,ale není náš(i když je duší klokan),ale Vodháněl je zápas od zápasu lepší,jen nevím na jak dlouho má u nás smlouvu nebo jestli to zase není nějaký projekt!
Zákrok Buchty na Ugwua se dal písknout.
Ale i bez toho jsme je měli dát.
Dnes první půle nějaký zpomalený.
skrob napsal:
Aha, tak myslel jsem, že ne, mně připadal ten faul Na Ugwu celkem jasný.
Na ČT jsem si to teď vrátil. Jednou rukou držel Ugwu za krk a druhou za rameno. Jinde by se to pískalo...
Jsem se ze zvědavosti díval, kdy jsme doma naposledy porazili Zlín a ty statistiky jsou neuvěřitelný. Za posledních 20 let dvakrát. 1999 a 2013. Zlín když nepočítám výhru v poháru po penaltách vyhrál doma za 20 let jednou 2003. Jinak Hůlka pády ve vápně jednou po jeho faulu a podruhé podklouzl, takže se ani nerozčiloval
Bohemka jako zivotni styl - Radič na hrad! A hlavne do základní sestavy! Kdo by nerozuměl, stačí si na YouTube najit Kubu na projektu "Muj první gól". Diky Kubo!
To zbytečný padání mě taky štve.
skrob napsal:
Já to snad ani kritizovat moc nebudu, protože takové chyby jsou vidět všude. Hodnotím, že jsme dvakrát dotáhli a nakonec Havel neměl ke třem fíkům daleko, průser je že nedokopnem do brány z 20 m. ... Nguwu není na tak dlouho. Pokorný to dvakrát posral - vrátit. Fryštáka se zastanu, ten balon od Maška letěl rovno a byla to pecka, to se blbě chytá. Nakonec pro pana Hůlku - ikdyž jsem na tu Ježibabu nadával z principu celý zápas, protože se to tak má, za ty dvě filmovačky, ho mohla klidně vylít. Navíc padá jak pitomec. S videem bychom kopali penaltu.
Hůlka padal přeochotně a tuším, že i Ugwu. Tohle snad vidět nechceme. VAR na zápase byl.
Škoda, že jsme je nedorazili.
Havel fajn, Rada taky, druhá půle chtěla další gol.
Ten Pokorný nevím, no.
Dobrý den prosím seženete do budoucna pořádného golmana, dnes se opět ukázalo jak máme slabého brankáře