Detail uživatele diskuzního fóra - Tirman
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 154 |
Ptejte se vedení Bohemky | 33 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 1 |
Bug Reporting | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
kKmg+Jhz | 6 | |
jwDKLMZZ | 3 | |
6Q6PiEBL | 2 | |
F2pHcKNR | 2 | |
w2xgvxE6 | 2 | |
Fxmd4kj0 | 2 | |
F+4xMGp/ | 1 | |
9wGnHs9s | 1 | |
BnGs9Kup | 1 | |
nmZzyic2 | 1 | |
46JU4iYd | 1 | |
ySHE0vVV | 1 | |
eiW3gtl4 | 1 | |
lNt63X/e | 1 | |
adjzOnkp | 1 | |
UhkH/Uhy | 1 | |
aS47o/Qn | 1 | |
MIST/6x4 | 1 | |
XcheGDtF | 1 | |
DGQxntKR | 1 | |
xGh02c/0 | 1 | |
ny0tSyTm | 1 | |
WU2ui5Yu | 1 | |
74Ej8vkY | 1 | |
V4evXOOe | 1 | |
k4PLy1pC | 1 |
berjir napsal:
Janotka je letos mezi trenery muj cernej kun, sledoval jsem ho uz loni s beckem. Mel koule vyhodit stalice, posunout si kluky co zna a je to super. Jinak za me Drchal vubec neni platnej ... jako pri prvnim angazma, tam aspon trhal obrany, dostaval do sanci spoluhrace - ted si hraje na Messiho, ale jeste jsem ho v lize nevidel prejit hrace, plus kazda strela konci v prvnim hraci mezi nim a brankou (i kdyz je hrac jedinej v okruhu 3 metru okolo). Obrana skoda mluvit, Krapka stoji dva metry od Dioufa a pred strelou se jeste otoci zady, dva hraci nejsou schopny odmazat balon do hajzlu a misto toho si ho ukopnou do brany. Ty vole, nemehlo Chory nam dal gol patickou, OK, ta ,,prihravka" bylo ukopnuti, ale NIKDO U NEJ NENI! Jestli Vesely tvrdi, ze se trikrat behem zapasu snazili zmenit system, tak jednak nevim jakej, protoze tam vsichni behali jak deti bez maminky a bali se kolemjdoucich, a jednak jestli hraci nevedi co hrat a jak se maji preformovat, ci je to problem? Nespravne chapou pokyny trenera - a/nebo jsou uplne nepouzitelni. Vcera to bylo fakt sileny, Slavii zapas vubec nebolel, bylo to pro ne jak kdyby si kopli pratelacek proti vlastni juniorce. A koukat se na vysmatyho Borila, s kterym si po zaverecnym hvizdu Mira Miller pratelsky pokeca... chapu ze se znaji, ale nechte si to laskave do tunelu, kde to ti nasrani a promrzli fanousci nevidej, diky.
Souhlas. A stejnetak Vesely s Douderou pred zapasem..
skip napsal:
A ktem permicím ještě jedna věc. Musel jsem do práce, tak jsem permici uvolnil klubu .Na konec bych to stihl (mám práci, že přesně nevím kdy skončím),ale viděl jsem ho..o!Snad to viděl nějaký sralťan.......Díky vedení.......
A tech fans Baniku kolem na hlavni tribune. I kdyz mene nez bylo rudych (logicky). To opravdu chceme?
skip napsal:
A ktem permicím ještě jedna věc. Musel jsem do práce, tak jsem permici uvolnil klubu .Na konec bych to stihl (mám práci, že přesně nevím kdy skončím),ale viděl jsem ho..o!Snad to viděl nějaký sralťan.......Díky vedení.......
Ja to mel s Banikem podobne. Dcera mela byt v jeste v sobotu na tenisovem turnaji. Poradatel pri mensim poctu holek turnaj popohnal a ten se dohral uz v patek. Takze obe moje permice uvolnene, takze jsme jit nemohli. Dcera nakonec nechtela a ja pomohl kamaradovi, ktery permici neuvolnil, protoze ji nestihl (nezvladl, je starsi) sparovat s aplikaci, a jit nemohl. Ale ty sachy, jen pro to, aby mohl klub vydelat petikilo navic ??
Myslim, ze misto omluvy, ktera je stejne takova "na pul", byste meli ten zoufalej system permanentek zrusit, popr. zanechat jen na vytipovana utkani (Slavia, Sparta, Plzeň, Ostrava). Nasirate permanentkare, kteri chodi na Bohemku desitky let. Ti, co tu sikanu zkousnou, mozna stejne pristi rok permici nekoupi, protoze nebudou mit na tribune kolem sebe ty, na ktere byli zvykli, se kterymi pokecali. Misto nich tam budou fans souperu. Cilite na mlade? Ti si permici za bezmala 4tis nekoupej. Stoji vam tech par tisic za podruhe prodana sedadla za to? Myslite, ze tim nasetrite na nove tribuny? Odecetli jste si penize tech nastvanych (permice, fanshop, obcerstveni)? Takze proc ta buzerace? Chcete mene prodanych permic na pristi sezony? Kde je vedeni DFB, ktere by melo hajit zajmy fanousku? Kde je diskuse na foru s fanouskama? (I kdyz presunuti fora mimo ofiko stranky je taky jasny signal fanouskum). Myslel jsem, ze v teto dobe uz budeme resit "jen" kiksy brankare, fyzicku wingbeka, zraneni zaloznika a formu utocniku. Branit se utokum vlastniho klubu do rad fanousku je neco, co nikdo z nas nechce!
Tyhle bídný výkony a mizerné výsledky s inkasovanými góly na konci zápasu nejsou jen zástěrka pro konec trenéra JV v Bohemce a jeho celkový odchod k repre, že ne? Protože teď si mnozí z nás řeknou, že už nemá Bohemce co dát, že je vlastně dobře, že přijde nová krev, že bude líp, vždyť už to nefungovalo...
Oba goly naprosto jasne darovany. Jestli jste si to dohodli, tak jste z fanousku udelali uplny kokoty.