Detail uživatele diskuzního fóra - mauro
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 8 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| V7NZ9X7x | 9 |
kolina napsal:
No, asi tak nějak... Bohužel poslední šance pro tento realizační tým něco změnit k lepšímu byla tato zimní přestávka, teď máme za sebou dva zápasy se sousedama v tabulce a z nich pouze jeden bod:-( No, ale ... nyní ještě bezprostředně před sebou další dva zápasy s dalšíma sousedama v tabulce - když nyní dvakrát vyhrajem tak vše se může uklidnit, ale když v těchto zápasech nevyhrajem tak máme problém, velký problém... BOHEMKA DO TOHO!!! Nicméně, teda s troškou nadsázky 2Liga taky Liga a ten kdo stejně jako já a nebylo nás málo, chodil na Bohemku i na ČFL tak to popř. nějak skousnem...
Bohužel, v dnešní době bude o hodně těžší se z druhé ligy dostat zpátky nahoru. Takže by bylo dobré se nějakému sestupu rozhodně vyhnout. Navíc s naší hrou ...
Klokanizgrebovky napsal:
Zdarec Klokani. Prohráli jsme zcela zaslouženě. Taky mě to sere ale na druhou stranu. Dolíček se rekonstruje, holt teď musíme vydržet bídu proto aby jsme v novém Kabate vytreli zrak celý lize. Jako Bohemaci jsme ... byli na dně několikrát, ale tohle ještě není dno co zná moje generace.... Nebudme zbytečně odevzdaní, my to uhrajeme na klid.
to chceš říct, že s novým stadionem až budeme hrát ve 3.lize tak to potom budeme vytírat zrak tam ? S nynějšími výkony nemame ani na druhou ligu. A nemůžou za to hráči, ale chbějící systém ve hře, kterej by měl nastavit trenér. Toho ale v osobě p. Veselého nevidím. Nechápu co dal jako asistent v reprezentaci. No, ta má ostatně podobné výsledky jako Bohemka. Že by to byla taky Veselého práce ?
CarlUweSteeb napsal:
Spis - nejsem zvykly menit taktiku.
Jakou taktiku ? Žádnou v tý hře nevidím. Nebo že by ? Nakopni to dopředu a uvidíme ... ?
Slezák by myslím nebyla špatná volba, minimálně je to srdcař a bude mu na Bohemce záležet, což u Veselýho vidět není
Asi by bylo dobré přestat řešit, šály, kelímky a podobné věci a po předváděných výkonech a hlavně výsledcích začít řešit trenéra. Bohužel, hra nemá žádný směr, všechno jen na náhodu, nakopnot to a třeba ... Tohle nemusí vést trenér, stačí na to někdo kdo bude chodit při zápase kolem lavičky, mávat rukama a to je všechno. Střídání hráčů ? Ti co je dává do hry střídáním tam měli být od začátku. Takže trenéra vyhodit a pokud nebude jiný tak to ani horší nebude.
sbohem pane Veselý !!! A Jusuf není špatnej hráč, jen se bohužel nehodí do týmu, kterej nemá systém a hraje nakopávaný míče na náhodu, pokud by hrál v techničtějším týmu kde mají i trenéra který má smysl, bude mnohem lepší a platnější
tahle hra nestačí ani na střed tabulky v druhé lize. Hráči asi ne tak špatný, vina podle mě na trenérovi. Je to hra na náhodu a to už hodně dlouho. Na tu soutěž co budeme po spadnutí hrát nepotřebujeme ani novej stadion