Detail uživatele diskuzního fóra - mauro

Datum prvního příspěvku
08.02.2026
Celkový počet příspěvků
9
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 8
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
V7NZ9X7x 9

kolina napsal:

No, asi tak nějak... Bohužel poslední šance pro tento realizační tým něco změnit k lepšímu byla tato zimní přestávka, teď máme za sebou dva zápasy se sousedama v tabulce a z nich pouze jeden bod:-( No, ale ...

Bohužel, v dnešní době bude o hodně těžší se z druhé ligy dostat zpátky nahoru. Takže by bylo dobré se nějakému sestupu rozhodně vyhnout. Navíc s naší hrou ...

Klokanizgrebovky napsal:

Zdarec Klokani. Prohráli jsme zcela zaslouženě. Taky mě to sere ale na druhou stranu. Dolíček se rekonstruje, holt teď musíme vydržet bídu proto aby jsme v novém Kabate vytreli zrak celý lize. Jako Bohemaci jsme ...

to chceš říct, že s novým stadionem až budeme hrát ve 3.lize tak to potom budeme vytírat zrak tam ? S nynějšími výkony nemame ani na druhou ligu. A nemůžou za to hráči, ale chbějící systém ve hře, kterej by měl nastavit trenér. Toho ale v osobě p. Veselého nevidím. Nechápu co dal jako asistent v reprezentaci. No, ta má ostatně podobné výsledky jako Bohemka. Že by to byla taky Veselého práce ?

clockan1 napsal:

Opustil jsem stadion v 70te minutě... bolej mě oči ještě teď...

I tak jsi za hrdinu, já tu podívanou už vzdal a stačí mi trpět u televize

CarlUweSteeb napsal:

Spis - nejsem zvykly menit taktiku.

Jakou taktiku ? Žádnou v tý hře nevidím. Nebo že by ? Nakopni to dopředu a uvidíme ... ?

Slezák by myslím nebyla špatná volba, minimálně je to srdcař a bude mu na Bohemce záležet, což u Veselýho vidět není

kockolap napsal:

Ano,dnes to byla trošku ostuda

No, bohužel to nebyla ostuda jenom dneska, to trvá už hodně dlouho. A Veselý to hezky popíše v pozápasovém rozhovoru ale nikdo asi nevidí, že to je hlavně jeho vina.

Asi by bylo dobré přestat řešit, šály, kelímky a podobné věci a po předváděných výkonech a hlavně výsledcích začít řešit trenéra. Bohužel, hra nemá žádný směr, všechno jen na náhodu, nakopnot to a třeba ... Tohle nemusí vést trenér, stačí na to někdo kdo bude chodit při zápase kolem lavičky, mávat rukama a to je všechno. Střídání hráčů ? Ti co je dává do hry střídáním tam měli být od začátku. Takže trenéra vyhodit a pokud nebude jiný tak to ani horší nebude.

sbohem pane Veselý !!! A Jusuf není špatnej hráč, jen se bohužel nehodí do týmu, kterej nemá systém a hraje nakopávaný míče na náhodu, pokud by hrál v techničtějším týmu kde mají i trenéra který má smysl, bude mnohem lepší a platnější

tahle hra nestačí ani na střed tabulky v druhé lize. Hráči asi ne tak špatný, vina podle mě na trenérovi. Je to hra na náhodu a to už hodně dlouho. Na tu soutěž co budeme po spadnutí hrát nepotřebujeme ani novej stadion